co do....sie dzieje??

Poprostu posty 3m1 [;

Moderatorzy: Golab, emi

Awatar użytkownika
emi

co do....sie dzieje??

Post autor: emi »

ej! bandycki administrator!:) mam pytanie? kto zmienił moj podpis i avatar wyrzucil? hę? wiem jak to zmienić z powrotem i niezwłocznie to uczynie! ale najpierw prosze o wyjaśnienia!!! :) no już! słucham! ! :P :D
pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

Post autor: J.J. »

burza byla i pewne zaklucenia wyszly :)
wiesz wyladowania elektryczne przedostaly sie do interneta i tam zaczol; biegac po moim kompie zobaczyl fajne poslatki i skumal ze to twoje i chail je umiescisc ale nagle beg bum tratatata i mis koala z misiem uszatkiem i puchatkiem powiedzili ze tak nieladnie i ununol niechcacy avatara i obrazek mial byc nizej ale tym razem skrzat hałabała sie oburzyl bo jest gejem i kurde wyłączyl sie bbcode i wyszlo jak wyszlo :C
pseplasam ;e

ale i tak podpis byl bardziej hmm taki hmm :D tylko ze administarator zmienil bo te zaklucenia byly zbyt perwersyjne :D
a mogla bys wtsawic ten avatarek co tam byl link na dole :D ? tzn w podpisie tam gdzie obok zebry byl twoj trabant [; ??
Awatar użytkownika
emi

Post autor: emi »

eee? nie zauważyłam zadnego linka :) wyśłij mi ta fotę odpowiednio przygotowaną do zamieszczenia i moze , powtarzam ! może:) :) wstawie ja jako avatar :)
ps.no dobra! wstawie na pewno :)
łobuz i chultaj:)
pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

Post autor: J.J. »

tez cie kocham :)
[hide]www.gdynia.ids.pl/~kgt3/emi.jpg[/hide]
wiadmosc tylko dla emi [;
kto sie wpisze inny dosteje bana na jakis czas :P~

[ Dodano: 2005-08-01, 13:03 ]
temat locked :)