Przesunięty przez: J.J. 2008-04-04, 22:19 |
co do....sie dzieje?? |
Autor |
Wiadomość |
emi
Ein Trabant fahrer
|
Wysłany: 2005-08-01, 08:35 co do....sie dzieje??
|
|
|
ej! bandycki administrator!:) mam pytanie? kto zmienił moj podpis i avatar wyrzucil? hę? wiem jak to zmienić z powrotem i niezwłocznie to uczynie! ale najpierw prosze o wyjaśnienia!!! :) no już! słucham! ! :P :D |
_________________ pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!
|
|
|
|
|
J.J.
|
Wysłany: 2005-08-01, 10:40
|
|
|
burza byla i pewne zaklucenia wyszly :)
wiesz wyladowania elektryczne przedostaly sie do interneta i tam zaczol; biegac po moim kompie zobaczyl fajne poslatki i skumal ze to twoje i chail je umiescisc ale nagle beg bum tratatata i mis koala z misiem uszatkiem i puchatkiem powiedzili ze tak nieladnie i ununol niechcacy avatara i obrazek mial byc nizej ale tym razem skrzat hałabała sie oburzyl bo jest gejem i kurde wyłączyl sie bbcode i wyszlo jak wyszlo :C
pseplasam ;e
ale i tak podpis byl bardziej hmm taki hmm :D tylko ze administarator zmienil bo te zaklucenia byly zbyt perwersyjne :D
a mogla bys wtsawic ten avatarek co tam byl link na dole :D ? tzn w podpisie tam gdzie obok zebry byl twoj trabant [; ?? |
|
|
|
|
emi
Ein Trabant fahrer
|
Wysłany: 2005-08-01, 11:30
|
|
|
eee? nie zauważyłam zadnego linka :) wyśłij mi ta fotę odpowiednio przygotowaną do zamieszczenia i moze , powtarzam ! może:) :) wstawie ja jako avatar :)
ps.no dobra! wstawie na pewno :)
łobuz i chultaj:) |
_________________ pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!
|
|
|
|
|
J.J.
|
Wysłany: 2005-08-01, 11:45
|
|
|
tez cie kocham :)
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
wiadmosc tylko dla emi [;
kto sie wpisze inny dosteje bana na jakis czas :P~
[ Dodano: 2005-08-01, 13:03 ]
temat locked :) |
|
|
|
|
|