Rozmairy kluczy do trabpolo
Moderator: Golab
Rozmairy kluczy do trabpolo
Chce w końcu uzupełnić swoją podręczną skrzynkę o zestaw porządnych kluczy nasadowych i tutaj pytanie. Jakie rozmiary będą potrzebne aby rozkręcić trabpolo w terenie?
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba:
10
13
16
17
19
+imbus do rozrusznika
o czym zapomniałem albo dałem za dużo?
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba:
10
13
16
17
19
+imbus do rozrusznika
o czym zapomniałem albo dałem za dużo?
no trochę przeginasz z tym 80 PLN za nasadkę, tyle to kosztują hiper super dla mega profesjonalistów co nic innego nie robią tylko cały czas kręcą jedna nasadka i uzwaja ich do grzechotek jak i kluczy pneumatycznych
kup sobie jakiś zestaw 1/2" albo 1/2" i 1/4" i masz z głowy, proline robi dobre narzędzia i w 300 PLN się zmieścisz i chyba na grzechotki daje dożywotnia gwarancje
na przodzie już nie pójdzie ci tak łatwo
kup sobie jakiś zestaw 1/2" albo 1/2" i 1/4" i masz z głowy, proline robi dobre narzędzia i w 300 PLN się zmieścisz i chyba na grzechotki daje dożywotnia gwarancje
A Krisu co do piasty z tyłu to mam golfową i odkręca się bez klucza :P tu sobie zaoszczędzę :D
na przodzie już nie pójdzie ci tak łatwo
Militarny kupuje takie za 80 klepaków i je też potrafi połamać, popękać, ale on w te na sadki napierdala młotkiem, używa do pistoletu pneumatycznego(czyli są udarowe, a ty chyba nie masz kompresora w samochodzie
), odkręca śruby z 1.5 metrowa dźwignia i jednocześnie napierdala młotkiem
itp.
Zrobisz jak chcesz, ale dla mnie wyrzucisz pieniądze w błoto bo nie wykorzystasz ichniego potencjału, a jak zgubisz albo ci ukradną to się targniesz na swoje życie
Ptaku naprawdę kup dobry zestaw za 300 (ja polecam proline), masz na to gwarancje 2 lata jak ci się popęka to ci wymienia bez problemu, na grzechotki dają chyba dożywotnia gwarancje (trzeba się dopytać)
http://www.narzedzianonstop.pl/klucze-n ... 33274.html
Zrobisz jak chcesz, ale dla mnie wyrzucisz pieniądze w błoto bo nie wykorzystasz ichniego potencjału, a jak zgubisz albo ci ukradną to się targniesz na swoje życie
Ptaku naprawdę kup dobry zestaw za 300 (ja polecam proline), masz na to gwarancje 2 lata jak ci się popęka to ci wymienia bez problemu, na grzechotki dają chyba dożywotnia gwarancje (trzeba się dopytać)
http://www.narzedzianonstop.pl/klucze-n ... 33274.html
Bo nadal nie mam pewności jakie rozmarówki są potrzebne.
Z rozmiarówkami jest rożnie, nie znasz wszystkich śrubków w bryku, bo np.
ktoś przed tobą majsterkował ukręcił jakąś śrubę i zamontował coś co miał pod ręką i na takie niespodzianki trudno się przygotować jak nie masz całego wachlarza rozmiarów.
Ja raz miałem jak zmieniałem sworzeń z jednej strony śruba 16, a po drugiej nakrętka 15