Rozrusznik
Moderator: Golab
- billbo-luke
Rozrusznik
Byłby ktoś tak dobry i użyczyłby mi działający rozrusznik do 2T? Potrzebuję tylko zamontować i sprawdzić czy odpali.
Chcę mieć pewność, że to on nie pozwala mi straszyć nocą po trójmiejskich arteriach
Styki przeczyściłem, dziada rozebrałem, szczotki całe, komutatora mało zostało, ale powinien dawać radę, wszystko wyczyszczone..
Ogólnie elektromagnes strzela, a sam rozrusznik wykonuje jakieś pół obrotu w zwolnionym tempie i staje..
Może jakieś pomysły?
Pozddrówka!
Chcę mieć pewność, że to on nie pozwala mi straszyć nocą po trójmiejskich arteriach
Styki przeczyściłem, dziada rozebrałem, szczotki całe, komutatora mało zostało, ale powinien dawać radę, wszystko wyczyszczone..
Ogólnie elektromagnes strzela, a sam rozrusznik wykonuje jakieś pół obrotu w zwolnionym tempie i staje..
Może jakieś pomysły?
Pozddrówka!
- billbo-luke
-
przemas601
- billbo-luke
-Masę do silnika przeczyściłem - to nie kable (wszystkie zimne - pamiętam, że jak coś nie stykało, to któryś się zawsze smażył)
-Aku jest ok, pokazuje 14,..V, światła i wszystko działa
-Nie sprawdzałem go poza autem, dobra myśl, przynajmniej wyeliminuję inne rzeczy..
Obracałem wirnikiem ręką po wyjęciu i jakieś tam opory mu się zdarzały, ale nie takie, żeby stawał..
Jutro go wyciągnę i pokręcę!
-Aku jest ok, pokazuje 14,..V, światła i wszystko działa
-Nie sprawdzałem go poza autem, dobra myśl, przynajmniej wyeliminuję inne rzeczy..
Obracałem wirnikiem ręką po wyjęciu i jakieś tam opory mu się zdarzały, ale nie takie, żeby stawał..
Jutro go wyciągnę i pokręcę!
- billbo-luke
- billbo-luke
- billbo-luke