Pompa hamulcowa
Moderator: Golab
Pompa hamulcowa
Jak w temacie...
Przerabiał ktoś może pompę od CC?
Ma zamontowaną? Ma jakieś foty? Umie wytłumaczyć co trza zrobić żeby działała prawidłowo w Trabie? ;] cokolwiek pomocnego :D bo pompę od Trabiego gdzieś mi wsiąkło o.O :/
będę wdzięczny :)
Przerabiał ktoś może pompę od CC?
Ma zamontowaną? Ma jakieś foty? Umie wytłumaczyć co trza zrobić żeby działała prawidłowo w Trabie? ;] cokolwiek pomocnego :D bo pompę od Trabiego gdzieś mi wsiąkło o.O :/
będę wdzięczny :)
tak-jakby co to mogę postarać się załatwić od Scorpio tyle, że nie mam pojęcia czy w ogóle znajdziesz miejsce pod maską aby to pudło tam wcisnąć, a poza tym podciśnienie jakie będzie potrzebować ta pompa może powodować zaburzenia w pracy silnika i zmianę spalania, ale jak haski powiedział - 'z czego założysz z tego będziesz mniał'
no opcją jest też wstawienie pompy z ciężarówki, ale na warsztacie będę chyba za tydzień, i dopiero wtedy będę mógł zapytać czy coś mają, ale masz przynajmniej czas aby przerobić układ hamulcowy z hydraulika na pneumatyka
no opcją jest też wstawienie pompy z ciężarówki, ale na warsztacie będę chyba za tydzień, i dopiero wtedy będę mógł zapytać czy coś mają, ale masz przynajmniej czas aby przerobić układ hamulcowy z hydraulika na pneumatyka
-
przemas601