Co o tym sądzicie?
Moderator: Golab
redips, powiem szczerze. miałem w jettcie lpg i przewody i pod lpg i normalne i "sportowe" I JEDNO I TO SAMO
jedynie te sportowe troche lepiej odpalał na zimnym silniku i jakby mocniejszy był troszke ale wiadomo dobry kabel mniejsza strata prądu a tym samym mocniejszy sygnał na świece idzie 
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...
Nie wiem, ja ide do sklepu i proszę o kable do LPG. są dwie firmy ngk i jakieś jeszcze.
Mi w końcu po 2? latach i po od zajebania km zaczął przerywać jak jest zimny i wilgotny, ale nie jestem pewien czy to wina kabli.
I jest różnica :)
Moge dać ci kable jak pisałem po około 300 km i zobaczysz jak zapierdala na PB95, a jak sie nie da jechać na LPG.
Może jumane czy coś są te kable z aukcji dlatego takie tanie :P
Nie wiem. Tylko zastanawia mnie czemu chcesz płacić pół razy więcej kupując na allegro rzeczy, które są dostępne w sklepie.
Mi w końcu po 2? latach i po od zajebania km zaczął przerywać jak jest zimny i wilgotny, ale nie jestem pewien czy to wina kabli.
I jest różnica :)
Moge dać ci kable jak pisałem po około 300 km i zobaczysz jak zapierdala na PB95, a jak sie nie da jechać na LPG.
Może jumane czy coś są te kable z aukcji dlatego takie tanie :P
Nie wiem. Tylko zastanawia mnie czemu chcesz płacić pół razy więcej kupując na allegro rzeczy, które są dostępne w sklepie.