WOŚP 2010
Moderator: Golab
WOŚP 2010
Witam! Zbliża się wielkimi krokami już 18sty finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Jak co roku, Kuźnia Wodna w Oliwie angażuje się w tą imprezę. Czy byliby chętni, aby się pokazac, pomóc i spotkac się? Padł też pomysł, by po pobycie w Kuźni (powiedzmy od 11.00 do 13.00) przejechac kolumną do sztabu w Osowej, który nas zaprosił. Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony 2010-01-20, 19:26 przez mac_kaw, łącznie zmieniany 2 razy.
Maciej Kawka - AKM Sekcja Pojazdów Zabytkowych
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Witam,
Z racji pracy nie mogłem organizować ostatnich WOŚP-ów, ale teraz jako bezrobotny znowu mogę podjąć się koordynacji działań. Kilka lat temu zaczynaliśmy orkiestrowanie w Gdyni a potem kolumną przejeżdżaliśmy do Gdańska zbierając po drodze kolegów z GD, którzy do Gdyni się nie wybrali. Napiszcie, czy taka formuła Wam odpowiada. To czy wylądujemy w kuźni, na Osowej, czy tak jak kiedyś na Starym Mieście, też zależy od Was. Ja skontaktuję się ze sztabami WOŚP /kiedy nabiorą rozpędu/ i przedstawię Wam możliwe scenariusze.
Pozdrawiam,
Kaszub
Z racji pracy nie mogłem organizować ostatnich WOŚP-ów, ale teraz jako bezrobotny znowu mogę podjąć się koordynacji działań. Kilka lat temu zaczynaliśmy orkiestrowanie w Gdyni a potem kolumną przejeżdżaliśmy do Gdańska zbierając po drodze kolegów z GD, którzy do Gdyni się nie wybrali. Napiszcie, czy taka formuła Wam odpowiada. To czy wylądujemy w kuźni, na Osowej, czy tak jak kiedyś na Starym Mieście, też zależy od Was. Ja skontaktuję się ze sztabami WOŚP /kiedy nabiorą rozpędu/ i przedstawię Wam możliwe scenariusze.
Pozdrawiam,
Kaszub
10.01.10
Spocik już blisko więc daje temat w miare za wczasu...
... słuchajcie nowy rok , nowe perspektywy to i może czas na nowe formy spotów ...
...może uambitnijmy spot i zróbmy coś konstruktywnego!
Może jakaś gra zespołowa albo sport a może zupełnie co innego...
Ok Jeśli jesteście za to żućcie jakimiś pomysłami...
...bo jak dla mnie fajnie by było jak każdy spot łączył by sie z nowymi inicjatywami lub jakimś konstruktywnym czynem... ...np co miesiąc co innego ale zawsze fajnego !!!
... słuchajcie nowy rok , nowe perspektywy to i może czas na nowe formy spotów ...
...może uambitnijmy spot i zróbmy coś konstruktywnego!
Może jakaś gra zespołowa albo sport a może zupełnie co innego...
Ok Jeśli jesteście za to żućcie jakimiś pomysłami...
...bo jak dla mnie fajnie by było jak każdy spot łączył by sie z nowymi inicjatywami lub jakimś konstruktywnym czynem... ...np co miesiąc co innego ale zawsze fajnego !!!
Trabiaktywny