05 XII 2009
Moderator: Golab
jeśli przyjedzie Syreną, to gwarantuję, że i ja będę!iks pisze:pod warunkiem, że kokon przyjedzie którymś ze swoich autek
a na poważnie, to gdybyście wybrali godziny wieczorne to mogę się pojawić po szkole jakoś może
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
co do mojego poprzedniego posta to forum mi się wysypało i zniknął pierwszy post, ale już działa
a co do tematu, to kasa jest, więc będę, tylko niestety najwyżej na bezalkoholowe piwko
no i tak do organizatora pytanie - jedzenie zabrać mięsne czy bezmięsne? chociaż takich specjałów jak Gosix to raczej nie zrobię, no i bez sosu Artioszki to też nie to samo
a co do tematu, to kasa jest, więc będę, tylko niestety najwyżej na bezalkoholowe piwko
no i tak do organizatora pytanie - jedzenie zabrać mięsne czy bezmięsne? chociaż takich specjałów jak Gosix to raczej nie zrobię, no i bez sosu Artioszki to też nie to samo
J. pisze:hmm ? to o której ?
zależy ale ja się pewnie prędzej 20 nie wyrobię :) no i zależy od transportu - czy Lesio już będzie czynny
dejmien pisze:co do mojego poprzedniego posta to forum mi się wysypało i zniknął pierwszy post, ale już działa
u mnie było tako samo - bez 1 posta
też dobrze wspominam Gosiowe specyfiki :) rewelacja była! Gocha zapodaj przepisydejmien pisze:takich specjałów jak Gosix to raczej nie zrobię, no i bez sosu Artioszki to też nie to samo
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D