helmut rura!! :D
Moderator: Golab
helmut rura!! :D
Slyszeliscie taki kawalek jak "Helmut, rura" Łony?
Kawałek ogolnie o trabanciku :)
Kiedys na jakims spocie spytalem kogos o niego i uslyszalem rozne opinie na ten temat.
Tzn chodzi o to ze mi sie bardzo podoba (w zasadzie to koles spiewa o moim trabancie rowniez :D) ale niektorzy uwarzaja ze Łona sie nabija z trabantow i ze kawalek jest beznadziejny...
Jakie jest wasze zdanie?
P.S.
Jak ktos tego nie slyszal to moge podeslac na mejla... :D
Kawałek ogolnie o trabanciku :)
Kiedys na jakims spocie spytalem kogos o niego i uslyszalem rozne opinie na ten temat.
Tzn chodzi o to ze mi sie bardzo podoba (w zasadzie to koles spiewa o moim trabancie rowniez :D) ale niektorzy uwarzaja ze Łona sie nabija z trabantow i ze kawalek jest beznadziejny...
Jakie jest wasze zdanie?
P.S.
Jak ktos tego nie slyszal to moge podeslac na mejla... :D
no mi od tej piosenki odjebalo :D
piosenka jest boska :)
a gdyby sie nabijal z trabantow to by sam helmutem nie jezdzil [;
na koncercie w gdyni 10 09 byl helmutem :)
tylko ponoc juz ma polowke a nie zweitakta ale nie ejstem tego pewien :)
"ale ludzie ile ja mam przygod" :D
Łona rulez :D
Koleś ma flo jakich malo :)
"o jak dobrze jest być pierdolniętym :) " :DD
piosenka jest boska :)
a gdyby sie nabijal z trabantow to by sam helmutem nie jezdzil [;
na koncercie w gdyni 10 09 byl helmutem :)
tylko ponoc juz ma polowke a nie zweitakta ale nie ejstem tego pewien :)
"ale ludzie ile ja mam przygod" :D
Łona rulez :D
Koleś ma flo jakich malo :)
"o jak dobrze jest być pierdolniętym :) " :DD
Nom Łona rulez i w ogole. "Koniec żartów" jest najlepsza :D
On rzeczywiscie chyba :) ma polowke teraz, na opakowaniu plyty jest zdaje sie 1.1 combi...
A pisalem ze spiewa o moim trabie bo tak: hamulce dzialaly (mi) sporadycznie, teraz w ogole, rure wydechowa znalazlem ostatnio na glebie, reczny dziala tak sobie, wycieraczki kiedys podczas ulewy skrzyzowaly mi sie i zaciely (?!:)) teraz jedna w ogole umarla i lezy pod szyba; a z kranikiem od zawsze walczylem zeby nie przeciekal i do dzis nie bardzo mu ufam :D
:D:D:D:D:D
Przyjemnie jest posluchac ze nie tylko ja mam takie bolaczki z trabikiem :D
On rzeczywiscie chyba :) ma polowke teraz, na opakowaniu plyty jest zdaje sie 1.1 combi...
A pisalem ze spiewa o moim trabie bo tak: hamulce dzialaly (mi) sporadycznie, teraz w ogole, rure wydechowa znalazlem ostatnio na glebie, reczny dziala tak sobie, wycieraczki kiedys podczas ulewy skrzyzowaly mi sie i zaciely (?!:)) teraz jedna w ogole umarla i lezy pod szyba; a z kranikiem od zawsze walczylem zeby nie przeciekal i do dzis nie bardzo mu ufam :D
:D:D:D:D:D
Przyjemnie jest posluchac ze nie tylko ja mam takie bolaczki z trabikiem :D