moja prośba do Was |
Autor |
Wiadomość |
emi
Ein Trabant fahrer
|
Wysłany: 2005-08-29, 20:07 moja prośba do Was
|
|
|
słuchajcie! jest taka sprawa! ostatni rok studiów czyha na mnie za rogiem :) praca magisterska rozgrzebana czeka na lepsze czasy, czyli długie zimowe wieczory, a tymczasem musze przeprowadzć badanie do tejże pracy, ankiete znaczy sie ! a konieczne jest aby osobami , które wezmą udział w moim badaniu były osoby studiujące , obojętnie czy zaocznie czy dziennie, czy na państwowej czy praywatnej, czy lic. czy inż. czy mgr. ważne żeby oprócz bycia studentem, miły różwnież DYSLEKSJĘ . taką potwierdzoną opinią psychologiczną z odpowiedniej instytucji. Pomyślałam sobie że może ktoś z was, zna taką osobę, albo może zna kogoś kto zna , wiecie o co chodzi :) i mógłby poprosić tą osobę o skontaktowanie się ze mną jeżeli tylko miałaby ona chęć wziąc udział w ankiecie. mail mój dla ułatwienia cytuję : emi205@wp.pl , gg: 4918473 , dzieki z góry jeśli bedzie Wam sie chciało popytać i uda wam sie kogoś takiego namierzyć. szukam takich osób różnymi drogami , każda osoba sie liczy :) :) |
_________________ pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!
|
|
|
|
|
J.J.
|
Wysłany: 2005-08-30, 00:22
|
|
|
no to sie spiesz bo ja jesczez studiuje ale zobaczymy co to bedzie za 10 dni :E a dsydaunem jestem :E |
|
|
|
|
KajteK
Wiek: 42 Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 1388 Skąd: Kowale swojego losu
|
Wysłany: 2005-08-30, 01:10
|
|
|
ja tez puki co studentam jestem a dysponuje różnego rodzaju dyskami-dysleksją również (korgów moge sprosic jak chcesz-popytam moze sie zgodzą) :] |
|
|
|
|
emi
Ein Trabant fahrer
|
Wysłany: 2005-08-30, 11:05
|
|
|
zapomniłam napisać ze ankieta ma formę elektroniczną, jest zamieszczona w necie :) ale fajnie ! weżmiecie udział w mojej pracy magisterskiej! chcecie? zgadzacie sie? wysyłam wam adres pod którym jest ankieta. :) |
_________________ pędzę! ... Trabantem pełnych snów o Tobie!
|
|
|
|
|
|