moja kanciapa |
Autor |
Wiadomość |
KajteK
Wiek: 42 Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 1388 Skąd: Kowale swojego losu
|
Wysłany: 2014-06-18, 17:41 moja kanciapa
|
|
|
Do niektórych z Was już ta wiadomość dotarła, inni dowiedzą się właśnie teraz. Chyba każdy z Was wie ile udało mi się zgromadzić gratów. Wśród nich są zarówno części do 1,1 jak i do 601. Ponieważ nie mam już 1,1 i nie przewiduję już takiego mieć, części do tego modelu są mi zbędne. Ponieważ zaś planuję wyremontować 601, to zostawiam sobie w sumie tylko graty do tego modelu. Dokonałem ostatnio pierwszego z silnych porządków wśród tych gratów. Na pierwszy ogień poszły graty właśnie w kanciapie. Niebawem pewnie posprzątam graty na dworze, ale o tym kiedy indziej. Jeśli ktoś czegoś potrzebuje do swojej machiny to zapraszam na wyprzedaż kanciapową. Niektóre z tych rzeczy, które uznałem za zbędne dla mnie a przy okazji przydatne dla kogoś innego, oddam za przysłowiowe 5 zł (za sztukę lub w pakiecie). Inne graty są w cenie promocyjnej a wręcz dumpingowej. Niektóre rzeczy są już zaklepana i ich nowych właścicieli proszę o odbiór w możliwie krótkim terminie. Kto jest zainteresowany czymkolwiek, jest mile widziany na moim podwórku. Obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Akcja ograniczona czasowo W wyniku popełnionego już sprzątania, jestem już na "Ty" z szefem jednego z okolicznych złomowców i mam też u niego kartę stałego klienta. Dlatego właśnie w dniu 01.07.2014r (pierwszy lipca dwa tysiące czternastego roku) rzeczy, które nie znajdą nowych właścicieli zostaną przekazane Stasiowi bez nawet najmniejszego mrugnięcia oka mego żadnego własnego Kontakt do mnie macie, do znalezienia jest też w dziale "Dane teleadresowe" jednak dla tych, którzy nie są biegli w poruszaniu się na formum (lub leniwi) to podaję numer kontaktowy: 501-938-165. Preferuję kontakt właśnie telefoniczny gdyż na @ mogę odpowiadać z duuuużym opóźnieniem. Proszę też o umawianie się w sprawie części gdyż pracuję w nieregularnych godzinach.
pozDDRawiam KajteK :*
[ Dodano: 2014-06-18, 19:33 ]
Aha, przypomniało mi się coś jeszcze Bardzo uprzejmie proszę o to, aby każdy kto cokolwiek swojego u mnie przechowuje odebrał swoje rzeczy Nie chciałbym wywieźć do Stasia, a mój tata bardzo napiera, żebym posprzątał pod płotem... |
|
|
|
|
przemas601
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 238 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2014-06-22, 20:38
|
|
|
Ja bym chętnie przytulił kanapę do kombi,stan dowolny. Odbiór natychmiastowy. |
|
|
|
|
KajteK
|
Wysłany: 2014-06-22, 21:29
|
|
|
Jutro o 15 kończę pracę i sprawdzę czy jakaś się ostała
[ Dodano: 2014-06-23, 22:55 ]
jedna kanapa kombi się ostała |
|
|
|
|
przemas601
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 238 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2014-06-25, 19:20
|
|
|
A będziesz jutro w domu przed południem? |
|
|
|
|
J.J.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 3653 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2014-06-25, 19:59
|
|
|
a masz przegub wewnętrzny niepukający ?
przemas, sprawdź pw ;) |
|
|
|
|
KajteK
|
Wysłany: 2014-06-29, 15:05
|
|
|
pisałem, żeby dzwonić bo na formum rzadko wchodzę... -.-`
co do tego co mam, to nie wiem, wywalałem na zewnątrz to co mi się nie przyda specjalnie się nad tym nie spuszczając. i J.J. nie napisałeś do którego traba to potrzebujesz, ale zaznaczam, że 601 raczej nie oddaję części a do 1,1 pasuje skoda... |
|
|
|
|
|