szerokość felg...
Moderator: Golab
szerokość felg...
Kto wie na jaką szerokość felgi maksymalnie mogą naciągnąć opone w warsztatach?
Trabiaktywny
koko a czytales swoje pytanie? proponuje zebys przeczytal to sobie na glos, bo ja nie kumam
pytanie chyba powinno brzmiec na jaka szerokosc felgi mozna naciagnac opone (tu powinien byc wymiar opony, szerokosc i profil)
Ja mam naciagniete opony 155/65 14R na felge 6 cali, ale chyba dalo by rade naciagnac na 7 cali ale nie wiem jak by to sie zachowywalo
pytanie chyba powinno brzmiec na jaka szerokosc felgi mozna naciagnac opone (tu powinien byc wymiar opony, szerokosc i profil)
Ja mam naciagniete opony 155/65 14R na felge 6 cali, ale chyba dalo by rade naciagnac na 7 cali ale nie wiem jak by to sie zachowywalo
http://www.tyrestretch.com/ może tutaj coś znajdziesz dla siebie ;pp
Rozumiem ze Tobie o te whitewalle chodzi? na tej focie nie ma naciągu, tylko balon...
Tu tez naciagu nie ma... zauważ, że opona pod bieżnikiem idzie właśnie tak na bok po skosie a na tym białym pasie mega wchodzi do środka i na felge..... ;pp
Pozatym chyba jak obciągniesz taką opone to bd wygladac jak bys sie na garnkach toczyl, pomijając fakt, że jeśli to te opony, o których mysle, to na naciag mają zbyt duży profil... przynajmniej jak na moje. Ja bym volksrodowe balony robił:D