19 VI 2011 Gdańsk-Wrzeszcz

Moderator: Golab

Płonita

19 VI 2011 Gdańsk-Wrzeszcz

Post autor: Płonita »

W ramach tego, że współogarniam festyn w Gdańsku-Wrzeszczu (ul. Gomółki 11/13 - miejsce znane niektórym jako miejscówa do oddawania krwi), zwracam się z wieeeelką prośbą do wszystkich właścicieli samochodów o pokazanie się na tej akcji.
Chodziło by głównie o jakąś wystawkę, ew. przejażdżki, itp., żeby urozmaicić ten festyn (a cały dochód - chociażby z loterii fantowej na imprezie - przeznaczony zostanie na letnie półkolonie dla dzieci).

Pytanie: ktoś chętny? :)
\
Awatar użytkownika
eMTi

Post autor: eMTi »

przyłaczam się jutro w Gdańsku Brzeźnie w Przedszkolu żagielek ul. Pułaskiego 2 odbędzie festyn Cały dochód będzie przeznaczony na wyjazd Dzieci w góry atrakcje to:grill,koncert,trampolina,konkursy z nagrodami oraz licytacja przedmiotów robionych przez naszych wychowanków

Serdecznie zapraszam
Pozdrawiam eMTi

Slow but Low...
Płonita

przypominam, że już w tą niedzielę, jest ten festyn - zapraszam wszystkich! ;)
festyn jest w godzinach 15-20.

jak pisałam wcześniej, chciałabym obczaić wszystkich samochodziarzy, którzy przybędą - tak więc można mnie szukać w okolicach loterii fantowej. ;)
(dla chętnych podeślę na PW mój numer tel, gdyby a nóż widelec mieli problem z dojazdem albo coś).
\
kemi

Post autor: kemi »

a można się tylko pokazać na jakieś pół godz? bez 5godzinnej wystawki? mam 80 urodzinki babci tego dnia, więc jeśli udałoby mi się pokazać to tylko na chwilkę...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Płonita

spoko, nie trzeba być przez caaaały festyn - nawet na chwilkę to już coś. ;)
\
franc

Post autor: franc »

hmmmmm to kto jedzie ?