[wsio] myju myju
Moderator: Golab
[wsio] myju myju
wątek, że tak powiem z życia wzięty....
kto czym co myje
czyli czym odważyliście się umyć poszczególne części auta i czym (dobrym lub złym) to zaowocowało
proponuję podawać w formie '+' jako pozytywne a '-' jako negatywne doświadczenia
i tak z mojego doświadczenia wynika:
+ nafta myje fajnie wszelkie tłuszcze, smary itp
- środek do mycia plandek w ciężarówkach niefajnie wpływa na gumę, z której wykonane są pióra wycieraczek
kto czym co myje
proponuję podawać w formie '+' jako pozytywne a '-' jako negatywne doświadczenia
i tak z mojego doświadczenia wynika:
+ nafta myje fajnie wszelkie tłuszcze, smary itp
- środek do mycia plandek w ciężarówkach niefajnie wpływa na gumę, z której wykonane są pióra wycieraczek
(+) Naftą fajnie płucze się skrzynie biegów -wlewasz do skrzyni zakręcasz korek 1 koło do góry włączasz bieg chwile chodzi i zlewasz płucze wszystko .
(+)K2 do mycia silników wypłukuje oleje osady po nim itp na silniku i przy samym myciu poszczególnych elementów .
(+)Pasta do zębów - patent taksiarzy z kuby śmiałem się i spróbowałem najtańsza pasta polerska .
(+)K2 do mycia silników wypłukuje oleje osady po nim itp na silniku i przy samym myciu poszczególnych elementów .
(+)Pasta do zębów - patent taksiarzy z kuby śmiałem się i spróbowałem najtańsza pasta polerska .