Klonowo 2010

Moderator: Golab

Awatar użytkownika
J.J.
Kontakt:

Klonowo 2010

Post autor: J.J. »

Zatelefonował dziś do mnie Nasz kolega Kajetan.
Zaproponował co by JUTRO nie zrobić imprezki połączonej z inna imprezką właśnie w Klonowie, gdzie odbywały się ogniska i w ogóle było zacnie.
Wszelkie pytania odnośnie szczegółów proszę kierować do Kajtka, bo w sumie to ja nic nie wiem i miałem tylko napisać:P
Ostatnio zmieniony 2010-07-06, 18:50 przez J.J., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
koko
Kontakt:

Post autor: koko »

ok ja niemam żadnych numerów do nikogo bo mi wpintoliło zatem spytam tu cosie ma dziać ?
Prosze o odp jak ktoś by wiedział o ile w ogule ktokolwiek sie zainteresuje!
Trabiaktywny
eddie

Post autor: eddie »

numery są w naszych sprawach :)

/J.
Awatar użytkownika
KajteK

Post autor: KajteK »

ELOOOO :!: :!: :!: :!:
spotykamy sięTUTAJ DZISIAJ jakoś wieczorem, czyli tak jak ktoś może przyjechać :!:

ja będę nie prędzej jak o 20 (tak myślę) :roll:
ten żółty punkt po prawo od markera to (nieistniejący już niestety) Trabancik :-)

co do planu spotkania to planu nie ma-jest ognisko i tyle :-)
jak ktoś lubi pichcić kiełbaski niech zabiera ze sobą, jeśli ktoś lubi alkohol-niech zabiera ze sobą :lol: co do noclegu - nikomu niczego nie mogę zagwarantować za wyjątkiem wystarczającej ilości trawnika/pola pod namiot czy tam Trabanta :-)
jeśli ktoś przyjedzie na 100% będzie miło przyjęty ponieważ tam nas lubią (jeszcze :mrgreen: )
(może jakiś nocleg pod dachem uda się dla paru osób załatwić ale jak już wspomniałem -nie gwarantuję - tak czy siak przynajmniej karimatę/materac i koc/śpiwór trzeba mieć swój ;-) ale ja nic nie mówiłem jakby co ;-) )