WOŚP 2010
Moderator: Golab
niezawaliłes poprostu siła wyższa a ja mam sie okazje do wykazania siePrzyznaję się do zawalenia sprawy, ale nikt tak jak ja nie jest wściekły na taki rozwój wypadków.
Smski i powiadomienia przez gg rozesłane
Koko jeśli nie trabem dawaj wartburgiem
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...
Emcik - gdzie dokładnie mamy podjechać na 12.00?
Gdynianie - robimy zbiórkę i jedziemy kolumną do GD? Proponuję stację STATOIL w Redłowie o godz. 11.00, chyba że są inne plany - sie dopasuje
Zapowiada się bardzo niesprzyjająca frekwencji pogoda, tzn. silny wiatr i opady sniegu ;(
Dotarły już do mnie sygnały, że w taką pogodę trudno będzie wytrzymać "pod chmurką", także nie spodziewam się masowego udziału Trabantów ale postarajcie się plissssssssss :)
Gdynianie - robimy zbiórkę i jedziemy kolumną do GD? Proponuję stację STATOIL w Redłowie o godz. 11.00, chyba że są inne plany - sie dopasuje
Zapowiada się bardzo niesprzyjająca frekwencji pogoda, tzn. silny wiatr i opady sniegu ;(
Dotarły już do mnie sygnały, że w taką pogodę trudno będzie wytrzymać "pod chmurką", także nie spodziewam się masowego udziału Trabantów ale postarajcie się plissssssssss :)
Jakby co, przytaczam po raz kolejny mioją propozycję. W godzinach 11-13 zbueramy się w Kuźni, po czym wyruszamy do Osowy zrobic frajdę czekającym tam dzieciakom i sie pokazac :) Zapraszam!
Maciej Kawka - AKM Sekcja Pojazdów Zabytkowych
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW