Druga tura głosowania.
Moderator: Golab
no to może jutro się wyrobię z oddaniem głosu...
[ Dodano: 2009-04-16, 21:25 ]
z tak swoją drogą to opcja "wstrzymuje się od głosu" jest silnie z dupy biorąc pod uwagę fakty że tworzenie logo trwa już mega długo i mamy za sobą kilka głosowań i ostrych wymian zdań. dodatkowo ci którzy skorzystali z tej możliwości powinni w przyszłości nie udzielać się w temacie logo bo właśnie zdeklarowali się że nie mają w nim nic do powiedzenia...
[ Dodano: 2009-04-16, 21:25 ]
z tak swoją drogą to opcja "wstrzymuje się od głosu" jest silnie z dupy biorąc pod uwagę fakty że tworzenie logo trwa już mega długo i mamy za sobą kilka głosowań i ostrych wymian zdań. dodatkowo ci którzy skorzystali z tej możliwości powinni w przyszłości nie udzielać się w temacie logo bo właśnie zdeklarowali się że nie mają w nim nic do powiedzenia...
Tak sobie pomyślałem ze można by też zmienić kolor . Jeżeli ma to być logo np w wymiarach 100 x 100 mm to ploterem nieda sie zrobić trwałej naklejki o ładnych kształtach i detalach .
Może jednak sitodruk ? cienie zawsze można wyrastrować i bedzie ok :D

Może jednak sitodruk ? cienie zawsze można wyrastrować i bedzie ok :D

BARKAS B1000 KB ''Stasibus''
BARKAS B1000 HP ,,Pritsche''
BARKAS B1000 HP ,,Pritsche''
ja byłbym za uproszczeniem konturu - lubię skrajny minimalizm i widziałoby mi się logo binarne tzn. tylko dwa kolory (bez odcieni).
Coś na styl tego jak robiłem sobie na koszulkę:
http://dejmien.webd.pl/pliki/trab-koszulka.jpg
(może trochę mniej poszarpane bo to akurat było tylko odpowiednie nałożenie kilku filtrów w fotoszopie na zdjęcie)
No i widok taki jak w pierwszym poście - żeby nie było sporów czemu uniwersal, albo czemu limuzyna
a cała reszta mogłaby zostać tak jak jest
tymniemnniej jeśli ogół zadecyduje inaczej to i tak będę zadowolony
wg mnie najważniejsze żebyśmy poprostu wszyscy mieli to samo jako jeden klub, a życie jest sztuką kompromisów 
Coś na styl tego jak robiłem sobie na koszulkę:
http://dejmien.webd.pl/pliki/trab-koszulka.jpg
(może trochę mniej poszarpane bo to akurat było tylko odpowiednie nałożenie kilku filtrów w fotoszopie na zdjęcie)
No i widok taki jak w pierwszym poście - żeby nie było sporów czemu uniwersal, albo czemu limuzyna
a cała reszta mogłaby zostać tak jak jest
tymniemnniej jeśli ogół zadecyduje inaczej to i tak będę zadowolony