08.03.2009 Spocik I co znim...
Moderator: Golab
08.03.2009 Spocik I co znim...
Niedziela jest Spocik jakis planik...? moze gdzies pojedziemy?? moze jakas wycieczka czy cos ...
moze hel albo cos...:)
i kto w ogóle bedzie??
moze hel albo cos...:)
i kto w ogóle bedzie??
Teraz są dwie Fajne zagłady...:)
No cóż..., Włatców albo się kocha jak ja, albo szczerze nie lubi - jak np. Gocha. Nieszczęsna ta kobieta podarowała mi pod choinkę 4 sezony - ponad 50 odcinków a potem klęła kiedy przez ponad tydzień co wieczór znikałem na 3-4 odcinki. Teraz w każdą niedzielę o 20.00 zgrzyta zębami słysząc chłopaków z IIB
W poniedziałek pojawił sie nowy film Kędzierskiego i spółki "1000 złych uczynków", zobaczymy czy będzie tak dobry jak zapowiadaja
W poniedziałek pojawił sie nowy film Kędzierskiego i spółki "1000 złych uczynków", zobaczymy czy będzie tak dobry jak zapowiadaja
Dla mnie zajefajny klimacik - ale staremu pierdzielowi niewiele do radości potrzeba
[ Dodano: 2009-03-08, 22:25 ]
Dla mnie zajefajny klimacik - ale staremu pierdzielowi niewiele do radości potrzeba
Dla zainteresowanych - w niedziele (np. dzisiaj) o 23.30 na TV4 powtórka "1000 złych uczynków"
Pozdrowy
Kaszubski Ryj :)
A'propos, sorki za słowotoki o Kaszubach ;)
[ Dodano: 2009-03-08, 22:25 ]
Dla zainteresowanych - w niedziele (np. dzisiaj) o 23.30 na TV4 powtórka "1000 złych uczynków"
Pozdrowy
Kaszubski Ryj :)
A'propos, sorki za słowotoki o Kaszubach ;)