Głosowanie
Moderator: Golab
więc teraz tak.
Jak było pisane w poście gdzieś na początku liczą się głosy skład TT. to są osoby które głosowały. IMO jedyną osobą bez Trabanta jest chyba Maciek ( mac_kaw ), a osobiście nie kojarzę trabant_drivera :P
trabant_driver, trabi850, Kiniu, Nitka, Śróba, koko, J., trabi80, Ksycior, dejmien, iks, Greg, Golab, mac_kaw, emi, KajteK
więc ?
Jak było pisane w poście gdzieś na początku liczą się głosy skład TT. to są osoby które głosowały. IMO jedyną osobą bez Trabanta jest chyba Maciek ( mac_kaw ), a osobiście nie kojarzę trabant_drivera :P
trabant_driver, trabi850, Kiniu, Nitka, Śróba, koko, J., trabi80, Ksycior, dejmien, iks, Greg, Golab, mac_kaw, emi, KajteK
więc ?
no to może jednak lepiej jeszcze poczekać zamiast na siłę wybierać z tych co były do tej pory
W tym czasie Nitka (wyznaczona 'na ochotnika') coś zmajstruje, może Gołąb dokończy swój pomysł, dołączyłoby się to co Greg ostatnio dorzucił i wtedy już wszyscy by wzięli udział w głosowaniu, bo rozumiem, że tym co nie głosowali się nic nie podobało?
tylko byleby to się nie ciągnęło w nieskończoność...
W tym czasie Nitka (wyznaczona 'na ochotnika') coś zmajstruje, może Gołąb dokończy swój pomysł, dołączyłoby się to co Greg ostatnio dorzucił i wtedy już wszyscy by wzięli udział w głosowaniu, bo rozumiem, że tym co nie głosowali się nic nie podobało?
tylko byleby to się nie ciągnęło w nieskończoność...
- LOBOicjusz
Greg pisze:To może zrobimy tak. Każdy zrobi logo dla siebie, lub wybierze z zaproponowanych nakleji i ok. Wszyscy są zadowoleni.
no dobra ale co z trzymiastem i czemu nie jedno logo ? jak o mnie chodzi to wybredny nie jestem choć nie wszystkie mi sie podobały... mimo to gratuluje pomysłów wszystkim tórcom
The thru PIERDZIAWKA RIDERS