Głosowanie
Moderator: Golab
Wedlog mnie zaden z podanych powyzej pomyslow nie jest rewelacyjny. Ale trzeba cos wybrac. Tylko nie piszcie ze jak zrobisz lepsze to zobaczymy. Bo nie zrobie!!! Wiem ze ktos sie nad tym natrodzil i rozumiem to. A to ze zadne logo do mnie nie przemawia to juz moja sprawa. Chodzi mi tylko o to ze nie przyciagaja i nie zaskakuja swym wizerunkiem. Wedlug mnie logo powinno byc zauwazane przez kazdego i po zerknieciu na nie przypadkowa osoba powinna mowic "ale wyjebiste logo" lub "zarabisty pomysl z tym logiem".
To moja indywidualna opinia i nikomu nie karze sie ja sugerowac.
PozDDRo!!!
P.S sory za bledy, nie wiem gdzie sa ale gdzies napewno - jestem dysortografikiem.
To moja indywidualna opinia i nikomu nie karze sie ja sugerowac.
PozDDRo!!!
P.S sory za bledy, nie wiem gdzie sa ale gdzies napewno - jestem dysortografikiem.
Śróba
dupa tam ja teoretcznie jestem grafikiem ale nie mam czasu jestem zajebany robata w pracy i na uczelni i jak wracam do domu to nie mam ochoty myslec nad logo badz je projktowac na kompie marze wtedy tylko o tv i spaniu :), dlatego zbieram olowek i katki na impreze i moze cos sie fajneg stworzy ;p, sory za bledy ale jestem nagrzany ;p
logo ma służyć do zrobienia koszulek np. :) i nie musi być takie "wow" ma po prostu być i pełnić swoją funkcję :) bo wow to może być obraz, szkic rysunek itp. a logo? logo ma być proste i czytelne więc nie wymyślcie jakiegoś tryptyku przypadkiem bo po % to wyobraźnia lubi ustępować racjonalnemu myśleniu :D
jah bless!
Ja mysle ze potrzebny jest dobry pomys. I golab ma troszke racji mowiac by spotkac sie razem i zrobic taka mala burze mozgow. Moze wtedy wspolnymi silami do czegos sie dojdzie.
2 - sów
3 - miasto
4 - sów
Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie. Niech kazdy popracuje troszke nad wlasnym pomyslem na logo. Moze to cos da?
2 - sów
3 - miasto
4 - sów
Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie. Niech kazdy popracuje troszke nad wlasnym pomyslem na logo. Moze to cos da?
Śróba
mnie to by sie naj bardziej podabała trzecia opcja ale jednak jak by na obrazku był uniwersal a nie jak widać , a w ogóle to bym sie cieszył jak byśmy mieli takie klubowe naklejko (kuwa syreniaży jest tyle że na spotach sie wszyscy mieszczą do jednego auta a naklejki swoje mają |) czas żebyśmy sie i my postarali !
Trabiaktywny
zaczalem myslec jak powinno wygladac logo, narazie wymyslilem uproszczony wyglad traba, w wolnej chwili pomysle jak tam wkomponowac jakies elementy 3city i napis trabant trojmiasto, jak cos wymysle to wkleje no chyba ze sie w ogole nie podoba ta droga :)
Moze ktos bedzie mial ochote to prosze smialo modyfikowac to co wypocilem :)

Moze ktos bedzie mial ochote to prosze smialo modyfikowac to co wypocilem :)