Mikolajki - Wazne (Golab, Kajtek, Anal czyli zlot do dupy
Moderator: Golab
chcialbym poprosic wszytkich wpadajacych o zabranie sanek tyle ile da rade :D, ale tez takie ktore mozna ciagac po betonie;p (dupo-slizgi i inne plastikowe gowna nie wchodza w gre bo maja taka wlasciwosc ze sie przeciera na betonie ;p)
Napiszcie wstepnie kto iloma dysponuje ;p
P.S. Jak nie macie miejsca w samochodzie to ja moge jakos zabrac moim brykiem :
Napiszcie wstepnie kto iloma dysponuje ;p
P.S. Jak nie macie miejsca w samochodzie to ja moge jakos zabrac moim brykiem :
No ladnie troszke mnie nie bylo i Golab jakies paraolimpiady z trabami robi. Sory zagalopowalem sie to ma byc zlot. Mam nadzieje ze wypali szkoda ze nie bede mogl byc. Mysle ze pojawie sie w styczniu lub w lutym. Wiem wiem zly okres na zloty ale moze sie cos trafi. Golab wlasnie zanim zaczniesz robic zloty zrob pierw swego traba :). Ja musze wreszcie ten rozrusznik sobie zalatwic do mojego kredensu.
Pozdrowienia dla wszystkich z zielonej wyspy.
Pozdrowienia dla wszystkich z zielonej wyspy.
Śróba
wiem, że jest jeszcze tydzień, ale tak zapytam czy ekipa z trójmiasta wybiera się tam jakoś razem czy każdy sobie? wychodzi na to, że pewnie sam będę swoim trabem popylał, więc w kolumnie zawsze raźniej, tylko że jeszcze silnika nie dotarłem i mam nadzieję że by wszyscy tak nie zaginali jak ostatnio na październikowym spocie, a ja się wlokłem 80km/h ostatni kawał za wami, w dodatku jeszcze na zużytych letnich oponach jeżdżę :P
jak coś to skąd i o której mógłby być wyjazd? bo ja przez laborki w piątek to najwcześniej o 17 bym mógł wyjeżdżać
jak coś to skąd i o której mógłby być wyjazd? bo ja przez laborki w piątek to najwcześniej o 17 bym mógł wyjeżdżać