IV ZLotospot Kopalino - special edition
Moderator: Golab
A mi pozostal placz i zgrzytanie zebow ;( Goopio mi sie ten grafik uklada, co impreza, to "jestem wyjechany". Bardzo lubie kopalinski zloto-spot, tym bardziej zal... Wypijcie za mnie kolejke, nie musze zyczyc dobrej zabawy, bo ubawicie sie po pachy jak zawsze, zycze wiec dobrej pogody :)
Pozdrowy,
Kaszubski ryj
Pozdrowy,
Kaszubski ryj
Impreza... zajebista fajnie było lecz i straty są bo poleciał mi fotel i z przodu i z tylu bo sie rozwalił... a i strata w pilocie od radia bo albo ktoś jumnoł albo dziwnym trafem sfrunoł...<nie możliwe> a i lampy brak przez parszywa 12 co okupowała mego traba...
ale od przytbytku glowa nie boli i mam mase piasku w trabie... chce ktoś trochę
orginalny kopalinowy zlotowy...
ale od przytbytku glowa nie boli i mam mase piasku w trabie... chce ktoś trochę
orginalny kopalinowy zlotowy...
Teraz są dwie Fajne zagłady...:)
no a lampka co robiła patataj? :)
czyli w zasadzie 33,3 procent trabów wyjechało z uszczerbkiem na oświetleniu i być może nie było się czym stresować?
Qbsa duch wszystkich opętał widocznie :) może Qbs miał takie małe laleczki voodoo i zaprogramował ich żywe odpowiedniki na niszczenie lamp. A kukiełke Jasia na rzyganie zaprogramował :) tak , tak to jego sprawka!
a tak off topowo to chyba się za mało napiłam w kopalinie bo mam stresa przedśłubnego jak nie wiem co. Ale lepiej że dziś niż w sobotę. Aż zbluzgałam gościa który na parkingu pod halą elzamu wyjechał mi prosto przed nos na czołówke , nie wiem o co mu chodziło, najwyraźniej się biedak zagubił, za duży parking dla niego widocznie był . ale nie słyszał bo prze zamknieta szybę mu bluzgnełam
czyli w zasadzie 33,3 procent trabów wyjechało z uszczerbkiem na oświetleniu i być może nie było się czym stresować?
Qbsa duch wszystkich opętał widocznie :) może Qbs miał takie małe laleczki voodoo i zaprogramował ich żywe odpowiedniki na niszczenie lamp. A kukiełke Jasia na rzyganie zaprogramował :) tak , tak to jego sprawka!
a tak off topowo to chyba się za mało napiłam w kopalinie bo mam stresa przedśłubnego jak nie wiem co. Ale lepiej że dziś niż w sobotę. Aż zbluzgałam gościa który na parkingu pod halą elzamu wyjechał mi prosto przed nos na czołówke , nie wiem o co mu chodziło, najwyraźniej się biedak zagubił, za duży parking dla niego widocznie był . ale nie słyszał bo prze zamknieta szybę mu bluzgnełam