IV ZLotospot Kopalino - special edition
Moderator: Golab
IV ZLotospot Kopalino - special edition
uwaga uwaga!
zaproszenie dla wszystkich trabanciarzy!
niniejszym ogłaszamy IV edycję Zlotospotu Kopalino!
W tym roku przypada 6-7 września.
jest to edycja specjalna , z wiadomych względów , gdyż wstępujemy w więzy małżeńskie
i chcielibyśmy żebyście się z nami troche poodstresowywali na kilka dni przed tym ważnym wydarzeniem. :D i wypili za długofalowe powodzenie tego dwuosobowego przedsięwzięcia.
szczegóły techniczne oraz dojazd są wszystkim znane zapewnie , w razie czego odsyłam do tego wątku,
http://jakas.nazwa.pl/fora/tt/viewtopic.php?t=152
nic się od zeszłego roku nie zmieniło , poza tym że mamy większą plazmę ( teraz 60'') i w końcu mój tata oddał do użytku podgrzewany basen ze zjeżdzalnią.
hezrlich willkomenn everybody!!
zapodaję ciągle aktualna mapę.
zaproszenie dla wszystkich trabanciarzy!
niniejszym ogłaszamy IV edycję Zlotospotu Kopalino!
W tym roku przypada 6-7 września.
jest to edycja specjalna , z wiadomych względów , gdyż wstępujemy w więzy małżeńskie
i chcielibyśmy żebyście się z nami troche poodstresowywali na kilka dni przed tym ważnym wydarzeniem. :D i wypili za długofalowe powodzenie tego dwuosobowego przedsięwzięcia.
szczegóły techniczne oraz dojazd są wszystkim znane zapewnie , w razie czego odsyłam do tego wątku,
http://jakas.nazwa.pl/fora/tt/viewtopic.php?t=152
nic się od zeszłego roku nie zmieniło , poza tym że mamy większą plazmę ( teraz 60'') i w końcu mój tata oddał do użytku podgrzewany basen ze zjeżdzalnią.
hezrlich willkomenn everybody!!
zapodaję ciągle aktualna mapę.
Szanuj zieleń.
z uwagi na nasza szczególnie trudną sytuację życiową w jakjej przyszło nam się znaleźć z pewną taką nieśmiałością zawiadamiam żę imprez bedzie jedna. :D
ale za to jaka!
panieńsko-kawalersko- trabantowo weselna! jak to Kajtek ujął trabanaciarze robia wszystko na odwrót wiec nic nie szkodzi że się najpierw napijemy a potem pobierzemy, a tak poza tym to kto by to zniósł na trzeźwo?
Wiele rzeczy w życiu ludzie robią że się tak wyrażę od dupy strony więc myślę, że i przy tej okazji niezabardzo zaszkodzi !
od sobotniego południa już bedziemy na miejscu jakby co.
jakieś alkohole się znajdą, popitka też, jakieś żarcie na ciepło też, goryl jest. Dobrze zaopatrzone sklepy w okolicy też, kefirek na śniadanie będzie dostępny w razie w. !
do spania trzeba ze sobą śpiworki zabrać. miejscówka pod dachem jest!
to na razie tyle! czy są jakieś pytania? :)
ale za to jaka!
panieńsko-kawalersko- trabantowo weselna! jak to Kajtek ujął trabanaciarze robia wszystko na odwrót wiec nic nie szkodzi że się najpierw napijemy a potem pobierzemy, a tak poza tym to kto by to zniósł na trzeźwo?
od sobotniego południa już bedziemy na miejscu jakby co.
jakieś alkohole się znajdą, popitka też, jakieś żarcie na ciepło też, goryl jest. Dobrze zaopatrzone sklepy w okolicy też, kefirek na śniadanie będzie dostępny w razie w. !
do spania trzeba ze sobą śpiworki zabrać. miejscówka pod dachem jest!
to na razie tyle! czy są jakieś pytania? :)