Mikołajki 2006
Moderator: Golab
Kaszub moja żonka proponuje, żebyś postawił ten karton wyborowej.... ale 100 ml :) po takiej ilości na pewno nic nietypowego zlotowiczom, o którch się tak "troszczysz", do głowy nie przyjdzie :)
[ Dodano: 2006-12-08, 10:50 ]
a teraz pora na parking przeprosić się z Trabikiem... uf
[ Dodano: 2006-12-08, 10:50 ]
a teraz pora na parking przeprosić się z Trabikiem... uf
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
Było super. Za rok też was nawiedzimy, ale na pewno w większym składzie.
Jak moja najmłodsza szwagierka zdąży zrobić prawko to na bank dwoma trabami.
Wielkie dzięki dla onanizatorów.
Pozddro dla załogi wesołego bysa, szczególnie dla Kaszuba.
mały w aucie całą droge spał z misiem.
Jak moja najmłodsza szwagierka zdąży zrobić prawko to na bank dwoma trabami.
Wielkie dzięki dla onanizatorów.
Pozddro dla załogi wesołego bysa, szczególnie dla Kaszuba.
mały w aucie całą droge spał z misiem.
A mówili, że klary to kupa roboty.
Trabi für immer und ewig
Trabi für immer und ewig
Bombowa impreza, powoli dochodzę do siebie :) Dzięki wielkie wszystkim, którzy się napracowali abyśmy mogli się dobrze bawić, no i współbiesiadnikom za genialny klimat. Chciałbym za rok więcej zrobić przy organizacji Zlotu...
Jędrek - nie masz za co przepraszać, chlapnij piwko na ból głowy i moralniaka ;)
Pozdrowionka
Jędrek - nie masz za co przepraszać, chlapnij piwko na ból głowy i moralniaka ;)
Pozdrowionka
żyje.. chwilowo na pol gwizdka.. brakuje jeszcze jednego dnia na odpoczynek. Co zlego to nie MY! Z tego co pamietam to bylo eXtra i eXtremalnie :D Podziekowania dla wszystkich bo kazdy jakos łape przylozyl co zlozylo sie na koncowy sukces. Nie bylo chyba niezadowolonego a o to chyba chodzilo..Fotki ok 200 szt (450 MB) zrzucilem z foto na PC..Jutro bedzie z PC na CD + cenzura..nastepnie trafi to do kogos chetnego co wrzuci je na stronke..
PA
PA
ja sie nie zgadzam na ceznurę :) szkoda ze nie mogliśmy być z Wami ale myśleliśmy o was :) I gratulujemy sukcesu :)
A wiecie co by nam sprawiło frajdę :) taki mały prezent świateczny :) jakby ktos chętny wykonał płytkę ze wszystkimi dostępnymi zdjęciami, z róznych aparatów i ją tak do nas siuuuuup pocztą lotniczą , tradycyjną, za morze , do naszej Irlandzkiej wioski nadał. fajnie by było co nie?
emi i greg
A wiecie co by nam sprawiło frajdę :) taki mały prezent świateczny :) jakby ktos chętny wykonał płytkę ze wszystkimi dostępnymi zdjęciami, z róznych aparatów i ją tak do nas siuuuuup pocztą lotniczą , tradycyjną, za morze , do naszej Irlandzkiej wioski nadał. fajnie by było co nie?
emi i greg