Mikołajki 2006
Moderator: Golab
halo! pobudka !! logo juz zaakceptowane i juz jest.. zainteresowani wiedza jakie. Ale zawsze mozna rysowac dalej (najwyzej bedzie na nastepny rok).. no przeciez na spotkaniach byla o tym mowa. Nikt nie bedzie czekal do ostatniej chwili zeby dopracowac logo - byl na to czas.. a teraz jest masa innych spraw do zalatwienia bo to juz za 3 tyg !! Nie zapominac ze to CTT organizuje zlot a nie pojedyncze jednostki.. kto ma zaleglosci albo byl na wagarach niech zrobi update. Bo pekne ze smiechu jak ktos zacznie zaraz szukac bazy noclegowej...
Pozdrawiam
PS Spotkanko robocze blizej weekendu.
Pozdrawiam
PS Spotkanko robocze blizej weekendu.
czy będzie jeszcze jakieś spotkanie?
Ostatnio zmieniony 2006-11-26, 14:45 przez czomscy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
Mnie tylko martwi tabelka w ktora trzeba sie wpisywac => jedyna sluszna to ta na CT ?? tam gdzie wpisany jest 2x Prezes i JaJer i 3 inne osoby ?? Bo ta na wykasowanej stronce byla bardziej zaawansowana.. moze czesc ludzi przepisac..a karme przewidziec dla Tych co poinformowali ze chca..a reszta na wlasnym garnuszku. No i opis tego zlotu na stronce CT mozna by troche juz przerobic i uzupelnic o wiecej szczegolowych informacji..
Ja bym chetnie cos napisal na ten temat..ale GrzegorzB nie chce podac mojego hasla, ktore chomik mi zjadl..a ja nie pamietam
Ja bym chetnie cos napisal na ten temat..ale GrzegorzB nie chce podac mojego hasla, ktore chomik mi zjadl..a ja nie pamietam
Witam :)
Jestem juz w domku, jeszcze troche przetracony przez 5 godzin roznicy w czasie ale do dyspozycji :)
Mam tylko problem z Trabem. Wmontowalismy z Buzia chlodnice od Wargolfa i jak wiecie, to scierwo gdzies przecieka, jesli tego nie zrobie to ze zlotu nici, wiec prosze o namiary jakiegos taniego/dobrego zakladu gdzie mi ja uszczelnia. A moze ktos ma na sprzedaz taka chlodnice? Upieram sie przy tym modelu, bo powstala dosc misterna konstrukcja mocujaca i nie chce od nowa wszystkiego przerabiac. Pozdrowy
Jestem juz w domku, jeszcze troche przetracony przez 5 godzin roznicy w czasie ale do dyspozycji :)
Mam tylko problem z Trabem. Wmontowalismy z Buzia chlodnice od Wargolfa i jak wiecie, to scierwo gdzies przecieka, jesli tego nie zrobie to ze zlotu nici, wiec prosze o namiary jakiegos taniego/dobrego zakladu gdzie mi ja uszczelnia. A moze ktos ma na sprzedaz taka chlodnice? Upieram sie przy tym modelu, bo powstala dosc misterna konstrukcja mocujaca i nie chce od nowa wszystkiego przerabiac. Pozdrowy