4.11.2006
Moderator: Golab
no więc ! achtung! achtung!
bardzo chcielibyśmy się z Wami wszystkimi spotkac przed naszym wyjazdem, te zakazane gęby zobaczyć
najfajnej by było jakbyście wszyscy do mnie do domu przyjechali :) ale wiem że to raczej mało prawdopodobne.
dlatego chyba spotkamy sie gdzieś w trójmieście? metą do wynajęcia nikt z nas chyba raczej nie dysponuje i na wpraszaną domówkę z żarciem mojego autorstwa nie ma chyba co liczyć :P więc pozostaje tułać sie po lokalach! coś sie znajdzie, jakieś przyjemne miejsce z frytkami i pizzą
pytanie teraz najważniejsze, my sie dostosujem, wolicie sobotę or niedzielę? (4-5 listopada ma sie rozumieć).
ponegocjujmy! 8) z
ściskam i czekam na 3345657 nieprzeczytane posty , gdy zajrzę tu ponownie. :)
bardzo chcielibyśmy się z Wami wszystkimi spotkac przed naszym wyjazdem, te zakazane gęby zobaczyć
najfajnej by było jakbyście wszyscy do mnie do domu przyjechali :) ale wiem że to raczej mało prawdopodobne.
dlatego chyba spotkamy sie gdzieś w trójmieście? metą do wynajęcia nikt z nas chyba raczej nie dysponuje i na wpraszaną domówkę z żarciem mojego autorstwa nie ma chyba co liczyć :P więc pozostaje tułać sie po lokalach! coś sie znajdzie, jakieś przyjemne miejsce z frytkami i pizzą
ponegocjujmy! 8) z
ściskam i czekam na 3345657 nieprzeczytane posty , gdy zajrzę tu ponownie. :)
Miło byłoby gościć Państwa u nas na Chyloni. Zapraszamy. Przy okazji zaległa obiecana parapetówa, jest jeszcze prezencik bramowy od świeżo poślubionych z zielonego traba kombi :) Co prawda blok ale sąsiadów mamy bezkonfliktowych :) Także śmiało.
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.