Mikołajki 2006
Moderator: Golab
Mikołajki 2006
JaJer pisze:Witam.
Już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie kontynuowanie tradycji zlotów grudniowych (MIKOŁAJKI).
Mam propozycję nie do odrzucenia:
Termin: 8 - 10 grud. 2006.
Miejsce - Skarszewy (ok 60 km od Gdańska)
Dla zachęty: pokoje 4-ro osobowe w ogrzewanym budynku, możliwość zamówienia pełnego wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) Na miejscu parking, miejsce na ognisko itp.
Koszt: noclegu 20 do 25PLN (zależy ile osób będzie ogrzewanie obiektu podnosi cenę jak mniej to drożej i odwrotnie) śniadanie ok. 10 PLN, obiad ok. 12 PLN i kolacja ok. 8 PLN.
Na miejscu jest sala balowa i konferencyjna.Jest miejsce do organizowania konkursów i szaleństw. Dwa sklepy zaopatrzone w to co trzeba na zlotach.Po piwo nie trzeba się ruszać bo jest na miejscu. Jeśli znajdzie się min. 40 osób to mamy niższe ceny.
Inne atrakje zlotowe mam w głowie i jak zlot dojdzie do skutku to je przedstawie.
Zapraszam do przemyśleń. Na rozmowę jestem umówiony 23 października, wstępną odbyłem dzisiaj z właścicielem obiektu.
Pozdrawiam
PS
W 3mieście ceny znacznie odbiegają od skarszewskich, myślę ze znajdę sponsora, ale to przyszłość (najbliższa)
JaJer
ja niestety jesli miałbym zawitac na imprezie w sobote tuz po robocie to w piątek intensywnie bede musiał działac w domku :/
a co do logo to wiem ze maruda jestam i w ogóle teraz to i Ty nie bedziesz mnie lubił ale przyróc orginalną "niedomkniętoą" wersję traba (tam gdzie nie ma pasa przedniego i kawałka tylnego kółka) - to moja propozycja - jak kto ma inne zdanie to ja sie tam (za długo ;) ) nie bede sie wykłucał. a co do niesymetryczności .... hmm .... mi sie tam ta niesymetryczna bardziej podbała :P ale to tylko ja wiec mną sie specjalnie nie przejmuj ;)
a co do logo to wiem ze maruda jestam i w ogóle teraz to i Ty nie bedziesz mnie lubił ale przyróc orginalną "niedomkniętoą" wersję traba (tam gdzie nie ma pasa przedniego i kawałka tylnego kółka) - to moja propozycja - jak kto ma inne zdanie to ja sie tam (za długo ;) ) nie bede sie wykłucał. a co do niesymetryczności .... hmm .... mi sie tam ta niesymetryczna bardziej podbała :P ale to tylko ja wiec mną sie specjalnie nie przejmuj ;)
KajteK pisze:a co do logo to wiem ze maruda jestam i w ogóle teraz to i Ty nie bedziesz mnie lubił
nie mam takiego zwyczaju zeby kogos nielubiec... lubie wszystkich :D
KajteK pisze:ale przyróc orginalną "niedomkniętoą" wersję traba (tam gdzie nie ma pasa przedniego i kawałka tylnego kółka)
niewiem co to znaczy "niedomkniętoą" ale mam nadzieje ze to o to chodziło :)
KajteK pisze: a co do niesymetryczności .... hmm .... mi sie tam ta niesymetryczna bardziej podbała :P ale to tylko ja wiec mną sie specjalnie nie przejmuj ;)
ciekawe jak by ci sie niesymetryczna kobieta spodobała :D
wersja "niedomkniętoą"

jah bless!