minione trabanty
Moderator: Golab
Re: minione trabanty lD
J. pisze:dzis o 20 widzialem:
a) czarnego 2takta co ma 2 wydechy na gdanskich blachach na kcynskiej :)
kto to byc :D ? bo jesczez go nie znalem :CE
Ten trabant był faceta który pracuje koło galerii w firme z lodami i mrożonkami i jego syn nim jeździł potem trabi był na sprzedaż sam go mialem brac ale dziury w podłodze i cena za niego mnie odrzuciła.. teraz trabi stoi na osowie bez deski rozdzielczej i jednej ramki na lewej lampie kupił go młody łepek. Wiem bo były własciciel pracuje z Wujasem Mojej Kobiety ;)
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...
:) a ja widzę w gdyni dość często ostatnio, takiego seledynowego trabanta 601 takiego w kolorze podobnym jak ma kaszub, ale to nie kaszubowe, ostatnio widziałem go koło hali w gdyni zaparkowanego, a przedtem stał na al. solidarności przed zjazdem na polską
dzisiaj dodatkowo widziałem w gdańsku na słowackiego jakąś polówkę taką bez tylnej rejestracji w kolorze zbliżonym do koloru arczerowej polówki.
dzisiaj dodatkowo widziałem w gdańsku na słowackiego jakąś polówkę taką bez tylnej rejestracji w kolorze zbliżonym do koloru arczerowej polówki.
jah bless!
Blacharka cały lewy próg kawałek podłogi lewy i nadproże :/ elektryka to niewiem wiem że silnik to gaźnik do regulacji i napewno tłumik bo wyje jak dziewica..dejmien pisze:blacharki sporo tam do roboty, elektryka i trochę przy silniku...
ja często widuje na przymorzu zółtego trabanta cfaja który stoi koło falowca kołobrzeskiej jesli dobrze kojarze
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...