SZTUM 2006
Moderator: Golab
patrzac na plan imprezy to byloby dobrze byc na ta 11 w piatek...
ale ustalmy wyjazd tak by pasowalo wszystkim a przynjamniej wiekszosci bo fajnie byloby pojechac w pare aut na raz!!!
niestety bede sie zwijal w sobote w nocy bo ostatnio mam prace w weekendy
P.S.Tez nie moglem byc w sobote na uroczystosci Trzomskich
P.S.2. Hej Kris, miejsce dla Ciebie jest w samochodzie
ale ustalmy wyjazd tak by pasowalo wszystkim a przynjamniej wiekszosci bo fajnie byloby pojechac w pare aut na raz!!!
niestety bede sie zwijal w sobote w nocy bo ostatnio mam prace w weekendy
P.S.Tez nie moglem byc w sobote na uroczystosci Trzomskich
P.S.2. Hej Kris, miejsce dla Ciebie jest w samochodzie
Hallo. Fritz daj info. czy znajdzie się miejsce dla mojego Trabiego - bo w Sztumie DDR nie byłem więc nie wiem jak to wygląga technicznie i czy trza wcześniej wykupić miejscówkę by znaleźć się wśród Swoich...He he 8)
Ps. dla zainteresowanych:
U mnie niestety z miejscami problem - cosik z przednim zawieszeniem się dzieje od spotkania w Redzie i wolę nie ryzykować !!? A do Sztumu jadę by dotrzymać danego słowa Michasiowi i Gregowi...Oni wiedzą o co chodzi
:wink:
Pozdro DDR
Ps. dla zainteresowanych:
U mnie niestety z miejscami problem - cosik z przednim zawieszeniem się dzieje od spotkania w Redzie i wolę nie ryzykować !!? A do Sztumu jadę by dotrzymać danego słowa Michasiowi i Gregowi...Oni wiedzą o co chodzi
:wink:
Pozdro DDR
Moc jest z Nami..
wiec ja kończe w sobote o 11:30 :/
no ale zebyście sobie nie myśleli ze tak dobrze bedziecie mieć i mnie nie bedzie w Czwartek albo w ogóle w Piątek bo w drodze powrotnej mam zamiar sie tam na zlocie pojawiać i siedzieć do wieczorowości permanentnej (no a przynajmniej tak długo zebym jeszcze znanżał wrócić do doma i wyspać sie na kolejne dni intensywnej pracy)
no ale zebyście sobie nie myśleli ze tak dobrze bedziecie mieć i mnie nie bedzie w Czwartek albo w ogóle w Piątek bo w drodze powrotnej mam zamiar sie tam na zlocie pojawiać i siedzieć do wieczorowości permanentnej (no a przynajmniej tak długo zebym jeszcze znanżał wrócić do doma i wyspać sie na kolejne dni intensywnej pracy)