WIGILIA >!<
Moderator: Golab
WIGILIA >!<
czy my sie jeszcze w tym roku spotkamy
organizujemy coś w stylu "clubowej szopki" albo innej wspólenj wigilii czy nie
bo tak jak moje wstrętne niebieskie oczka dopadły kalendarza to stwierdziłem ze jedynym rozsądnym terminem jest TA NIEDZIELA bo przyszły week& to już święta a wcześniech to nie wiem czy wszyscy wolne dostaną
no chyba ze spotkamy sie w tygodniu pomiędzy świętami a sylwiem (a moze ktoś ma w planach zaskoczyć nas organizacją wspólnego sylwka :wink: )
to jak-bo ja w tą sobote niebardzo mogie bo mam pogrzeb w rodzinie ale w Niedziele to mógłbym przyjechać i sie z Wami przełamać sucharkiem i łyknąć miksolu na początku noewj drogi życiaaaaaaa.... aaaa to chyba nie ta okoliczność :wink:
no jazda-podejmować decyzje czy ten miesiąc bedzie rekordowy w obfitość spotkań CTT i spotkamy sie 3 tygodnie z rzędu
tak wiem-pomysł jest genialny ale szkoda ze obudziłem sie tak puźno-nie musicie mi dziekować za przypomnienie o tym 8)
:twisted:
to jak-bo ja w tą sobote niebardzo mogie bo mam pogrzeb w rodzinie ale w Niedziele to mógłbym przyjechać i sie z Wami przełamać sucharkiem i łyknąć miksolu na początku noewj drogi życiaaaaaaa.... aaaa to chyba nie ta okoliczność :wink:
no jazda-podejmować decyzje czy ten miesiąc bedzie rekordowy w obfitość spotkań CTT i spotkamy sie 3 tygodnie z rzędu
tak wiem-pomysł jest genialny ale szkoda ze obudziłem sie tak puźno-nie musicie mi dziekować za przypomnienie o tym 8)
...hmmm.. coś to kom, przyjadę eskemką o ile jakąś z Duroplastu przyuważę, bo tabi przyrasta do trafnika z braku Mechanika, i mojego braku znajomości się na kartonowych skrzyniach biegów... :( help
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
w zasadzie to ja jeszcze nie mam precyzyjnych planó na sylwka wiec jeśli zaczne imprezować o 12 to moze w końcu za te 12 godzin trafie na odpowiednią impreze
tylko co ja z Shaiyą zrobie
wiem-ją też upije :twisted:
tak wiec jest nas już trzech - czyli jak to tam leci:
31 po raz pierwszy
31 po raz drugi
31 poraz trzeci
USTALONE
8)
tak wiec jest nas już trzech - czyli jak to tam leci:
31 po raz pierwszy
31 po raz drugi
31 poraz trzeci