Dzieńdobry...
Moderator: Golab
-
NBA
-
Natal
b4nd1t pisze:witac powitac :)
ciesze sie ze ludzie sie wkoncu przywitaja : D
moze dlatego ze pelnej aktywacji konta nie ma jak sie nie przywita ktos <cfaniak> :}
nom nic wirac jesczze raz i czesc ; D
Witam szanownego Admina :D
Albo coś zle przeczytałem przy rejstrowaniu albo jestem mało domyślny
ale nie wiedziałem ze przewitanie jest obowiązkowe
I jak się pewnie domyślasz zrobiłem to dlatego ze zablokowałeś mi dostęp do wszystkich
tematów oprócz powitania.
Dlatego do wszystkich nowych userów którzy się nie przedstawili zróbcie to jak najszybciej
bo Admin patrzy.
[ Dodano: 2005-12-23, 19:03 ]
Witam Cię KajteK
Napewno skorzystam i się odezwe. Wydaje mi się ze się czasami mijamy się na Świętokrzyskiej.
Pozatym na Kowalach jest ogólnodostępny solidny kanał betonowy z którego
korzystam jak zajdzie potrzeba.
taaa NIEZŁY KANAŁ mamy w Kowalach
a co do mijania sie na Świętokrzyskiej to powiem szczerze ze z tego co wiem to w naszej okolicy jest około 5 Trabów z czego wszystkich już dorwałem :twisted: ale niestety są to ciężko pracujący ludzie i nie maja czasu :(
a jeśli byś miał poważniejszą awarie to po MOJEJ :twisted: stronie obwodnicy jest waarsztat
który zdobywa doświadczenie w naprawianiu Trabów na moim
z resztą to mam go dosłownie po sąsiedzku bo za płotem :]
a co do aktywowania profilu to ja tam nic nei widziallem ze mam zablokowane tematy :P pewnie dlateego ze jestem starym forumowiczem :D i od razu mialem odblokowane konto :P
a co do mijania sie na Świętokrzyskiej to powiem szczerze ze z tego co wiem to w naszej okolicy jest około 5 Trabów z czego wszystkich już dorwałem :twisted: ale niestety są to ciężko pracujący ludzie i nie maja czasu :(
a jeśli byś miał poważniejszą awarie to po MOJEJ :twisted: stronie obwodnicy jest waarsztat
który zdobywa doświadczenie w naprawianiu Trabów na moim
a co do aktywowania profilu to ja tam nic nei widziallem ze mam zablokowane tematy :P pewnie dlateego ze jestem starym forumowiczem :D i od razu mialem odblokowane konto :P