bezsennosc...
Moderator: Golab
bezsennosc...
eh
niemogesie wyspac od dobrych klilku dni atojuz mnie meczy zajebiscie
ja ce spac
:(
χ∫≈
Greg pisze:Wypij wino, albo dwa, mi pomogło. Albo włącz nudny film
wypije alko to zasne na chwile i zaraz sie obudze :/ a nudnych filmow nie mam :D
emi pisze:napisałabym "kobiety ci trzeba!" ale to bez sensu, bo tym bardziej byś nie spał :D
przez jakis czas napewno nie, ale poozniej :twisted: . oG ale to nie rozwiazanie :(
emi pisze:pomaga wczesne wstawanie, jak ze dwa razy bedziesz miął taki dzień że sie bedziesz nosem z niewysapnia podpierał to zaczniesz sypiać jak niemowlak :D
niepomaga:/ bosypiampo 4h i jakos jestem zje:)any caly dzien i wqlko to samo :C
moge tak miesiac z palcem w nosie wy3mac :/
eh
emi pisze:... "kobiety ci trzeba!" ale to bez sensu, bo tym bardziej byś nie spał :)
ale ustalmy jedno! spi sie we dwoje a odpoczywa samemu... to z czym TY masz te problemy :wink:
PS A liczenie baranow, albo dlubanie w nosie z zamknietymi oczami nie pomaga ?? (tego drugiego jeszcze nie probowalem ale brzmi obiecujaco)
eeee tam - wszystko można kombinować ale jeśli coś siedzi w bani i to jest powodem niemożności zaśnięcia to i tak na nic sie nie zda ...
hmm tak sobie własnie przypomniałem ze mam skitrane jedno piwko-czy to pomaga na bezsenność ? za chwile sprawdze
8)
sprawdzone-piwko na noc pomaga :twisted: wiec jesli ktos bedzie miał problemy ze snem to moze spróbować piwka
hmm tak sobie własnie przypomniałem ze mam skitrane jedno piwko-czy to pomaga na bezsenność ? za chwile sprawdze
sprawdzone-piwko na noc pomaga :twisted: wiec jesli ktos bedzie miał problemy ze snem to moze spróbować piwka