WOŚP 2008
Moderator: Golab
Zasadniczo chyba własnie o to bedzie chodziło żeby powozić xD
Jeśli jesteście tą cała akcją wogóle zainteresowani ( na co jednoznaczje odpowiedzi nie otrzymałam
Czekam na jakąs propozycje terminu xD
Po jakże długich pertraktacjach (
) sprawa ma sie nastepujaco:
Chcielibyśmy od Was żebyście (
) przewieźli ludzi na trasie Świętojańska - Skwer Kościuszki, za pieniązki na orkiestre:)
Wtenczas ,jak pisał Kris , i tak macie spot,wiec moze dalibyscie sie namówić ;>
Ja wiem,ze praca cięzka,ale cel jakże szlachetny ^^
Najlepej byłoby wybrac jedną osobe od Was która dostałaby identyfitor i puszke i zbierałaby opłate za przejazd. Oczywiście naklejki na Trabanty dostaniecie.
Jakby co, to WOŚP jest 13 stycznia,w niedziele, godzina Waszego udziału do ustalenia,ale moze byc ta 15-sta własnie.
Podstawowe pytanie: czy są chętni?
Jajer,piszesz sie na szefa? xD
Pozdro
Chcielibyśmy od Was żebyście (
Wtenczas ,jak pisał Kris , i tak macie spot,wiec moze dalibyscie sie namówić ;>
Ja wiem,ze praca cięzka,ale cel jakże szlachetny ^^
Najlepej byłoby wybrac jedną osobe od Was która dostałaby identyfitor i puszke i zbierałaby opłate za przejazd. Oczywiście naklejki na Trabanty dostaniecie.
Jakby co, to WOŚP jest 13 stycznia,w niedziele, godzina Waszego udziału do ustalenia,ale moze byc ta 15-sta własnie.
Podstawowe pytanie: czy są chętni?
Jajer,piszesz sie na szefa? xD
Pozdro
Zakładając (
) Waszą obecność, informuję,że
Zbiórka jest w niedziele (13-stego stycznia) o godzinie 14 pod YMCĄ w Gdyni (jakby co - pytać Krisa:))
Trasa zaczyna się własnie pod tą YMCĄ, wiedzie przez Świętojańską, Skwer Kościuszki do Urzędu Miasta.
Teraz następuje pytanie czy ktoś będzie i kto będzie:)
Byłabym bardzo wdzięczna za Waszą obecność gdyż cel jest naprawde szczytny:)
Gołąb - co do gazu
Jeśli oddaliśbyśmy Tobie, musilibyśmy oddać wszystkim. Nie wiadomo ile kasy zbierzemy.
Co za tym idzie, wątpie,żeby to sie opłacało wtedy,bo niewiele/nic wpłyneło by do kasy Orkiestry. Sorry;(
Zbiórka jest w niedziele (13-stego stycznia) o godzinie 14 pod YMCĄ w Gdyni (jakby co - pytać Krisa:))
Trasa zaczyna się własnie pod tą YMCĄ, wiedzie przez Świętojańską, Skwer Kościuszki do Urzędu Miasta.
Teraz następuje pytanie czy ktoś będzie i kto będzie:)
Byłabym bardzo wdzięczna za Waszą obecność gdyż cel jest naprawde szczytny:)
Gołąb - co do gazu
Jeśli oddaliśbyśmy Tobie, musilibyśmy oddać wszystkim. Nie wiadomo ile kasy zbierzemy.
Co za tym idzie, wątpie,żeby to sie opłacało wtedy,bo niewiele/nic wpłyneło by do kasy Orkiestry. Sorry;(