DZIEN SPOTOW
Moderator: Golab
Moje zdanie jest niezmienne!!!!!! Spoty zostały ustalone już dawno i stały się tradycją! zdecdowane NIE!!! zmianie terminu.
PS
Ja tez pracuję zarówno w soboty jak i niedziele.
jak ma ktoś czas to przyjedzie na spot, a jak nie ma to zmiana terminu spotkań go ie zmusi, jak tez nie wpłynie na liczbę "spotowiczów"
Przypominam ze spotkania ie są obowiązkowe!!!!
PS
Ja tez pracuję zarówno w soboty jak i niedziele.
jak ma ktoś czas to przyjedzie na spot, a jak nie ma to zmiana terminu spotkań go ie zmusi, jak tez nie wpłynie na liczbę "spotowiczów"
Przypominam ze spotkania ie są obowiązkowe!!!!
Ty no to nie jest zły pomysł, sobota jest aktywna, każdy coś tam robi biega praca czy cuś, w niedzielę dłużej śpimy, jemy paszu o pierwszej, leżymy, no i koło trzeciej fajny pretekst byłby wyjechać na spota bo i tak jest lenistwo totalne. jestem za.
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! zmianie terminu i miejscs spotów!!! Cztery lata temu walczyłem by nie było podziałów na Gdańsk i Gdynię. Jezdziłem na spoty do Gdańska i Gdyni i tak powstał pomysł wprowadzenia jednego miejsca i terminu spotkań. Od tamtego czasu spotykamy się na parkingu DH "KLIF" w każdą drugą sobotę miesiąca. Spotkania sa odwołane w miesiącach wakacyjnych.
CZY MAM ROZUMIEĆ ŻE POWSTAJĄ NOWE PODZIAŁY NA MIASTA, DZIELNICE, ULICE ITP. ?
MOJE ZDANIE JUŻ SIĘ NIE ZMIENI -------- NIE!
PS
jak ktoś nie pamięta to spoty w Gdańsku były na pasie starowym na Zaspie, a w Gdyni na Polance Redłowskiej.
Może teraz Gdańsk będzie spotykał się w Sztokholmie, a Gdynia w Helsinkach??? w co 43 niedzielę w roku?
CZY MAM ROZUMIEĆ ŻE POWSTAJĄ NOWE PODZIAŁY NA MIASTA, DZIELNICE, ULICE ITP. ?
MOJE ZDANIE JUŻ SIĘ NIE ZMIENI -------- NIE!
PS
jak ktoś nie pamięta to spoty w Gdańsku były na pasie starowym na Zaspie, a w Gdyni na Polance Redłowskiej.
Może teraz Gdańsk będzie spotykał się w Sztokholmie, a Gdynia w Helsinkach??? w co 43 niedzielę w roku?
chodzi o to ze wiel osob chce przyjezdzac na spoty ale w soboty nie mogoa bo pracuja a niedziela jest takim dniem ze raczej sie nie pracuje a jak sie pracuje to nie do puzna, a pozatym spoty zostaly ustalone jak powiedziels 4 lata temu i moze by trzeba bylo by cos zmienic bo ludzie sie zmieniaja tak jak ich zakres obowiazkow ZDECYDOWANIE TAKKKKKKKKKKKKKKKKK
Odleglosc nie jest dla mne probleme tylko dzien.
Odleglosc nie jest dla mne probleme tylko dzien.
Nitka, Maniek, Greg, Ksycior, Bear, emi, czomscy, mariola, scrush, filuuu, Tasiemiec, Jendrej, Golab, anal, redips, Gucio85, Go3ix, KajteK, Bart, chudy, JaJer, Michaś
to sa osoby ktore glosowaly
wiec wiekszosc osob, ktore smiga na spoty.
zmienic termin na stronach jeden dzien pozniej niz normalnie to chyba nie problem.
w razie wu zawsze mozna w sobote postawic sie na chwile na 15 dla tych, ktorzy nie wiedza ze nastapila zmiana.
to sa osoby ktore glosowaly
wiec wiekszosc osob, ktore smiga na spoty.
zmienic termin na stronach jeden dzien pozniej niz normalnie to chyba nie problem.
w razie wu zawsze mozna w sobote postawic sie na chwile na 15 dla tych, ktorzy nie wiedza ze nastapila zmiana.