..::: 27-04-2013 :::.. ---> imieninowo Jajerowo w retro
Moderator: Golab
..::: 27-04-2013 :::.. ---> imieninowo Jajerowo w retro
Czyli to na co wszyscy czekali
w sobotę 27 kwietnia o godzinie 20 z minetami, wróć, z minutami odbędzie się libacja
nie ma co więcej pisać, Ci co byli wiedza na co mogą liczyć, a ci co nie byli niech się dopytają
oczywista oczywistość to, że piwko po 6 po okazaniu tajnego znaku
w sobotę 27 kwietnia o godzinie 20 z minetami, wróć, z minutami odbędzie się libacja
nie ma co więcej pisać, Ci co byli wiedza na co mogą liczyć, a ci co nie byli niech się dopytają
oczywista oczywistość to, że piwko po 6 po okazaniu tajnego znaku
Wojtkom i Jurkom dziś przesylamy dobre energie i życzenia wszystkiego co dobre !!!
[ Dodano: 2013-04-23, 18:38 ]
Jajer, ja pędem przybędę a raczej SKM-ką jesli będe mial na bilet.
Poza tym Kajtek tak jak my jest less, czyli preferuje kobiety a po twojej odpowiedzi może sie przestraszyć że następny topik będzie: Trabantem pojade na Love Parade :))
[ Dodano: 2013-04-23, 18:38 ]
Jajer, ja pędem przybędę a raczej SKM-ką jesli będe mial na bilet.
Poza tym Kajtek tak jak my jest less, czyli preferuje kobiety a po twojej odpowiedzi może sie przestraszyć że następny topik będzie: Trabantem pojade na Love Parade :))
Re: ..::: 27-04-2013 :::.. ---> imieninowo Jajerowo w ret
Golab pisze:Czyli to na co wszyscy czekali![]()
Ci co byli wiedza na co mogą liczyć, a ci co nie byli niech się dopytają![]()
Obrazek
... ja byłem i nie wiem na co mogę liczyć
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.