[1.1] Silnik + skrzynia
Moderator: Golab
[1.1] Silnik + skrzynia
Mam na sprzedaż silnik wraz ze skrzynią biegów i całym osprzętem (gaźnik, alternator, rozrusznik...) do Polówki. Silnik ma jakieś 110.000 przebiegu, nie myty, nie kombinowany.
Wyjąłem go ze starej budy, do końca śmigał jak szalony, mało co mi przodu nie wyrwał :P
U mnie leży w garażu i tylko zawadza, a może komuś się przyda.
Cena do ustalenia, bo w sumie, to nie wiem, ile taki zestaw jest wart, więc czekam na jakieś ciekawe propozycje. Możliwa zamiana na COŚ! ;D
Wyjąłem go ze starej budy, do końca śmigał jak szalony, mało co mi przodu nie wyrwał :P
U mnie leży w garażu i tylko zawadza, a może komuś się przyda.
Cena do ustalenia, bo w sumie, to nie wiem, ile taki zestaw jest wart, więc czekam na jakieś ciekawe propozycje. Możliwa zamiana na COŚ! ;D
-
przemas601
To link do zdjęć Złomka...niestety wyląduje w hucie ;( Ale to efekt młodzieńczego zapału do pracy, braku wiedzy i przede wszystkim "profesjonalnych" doradców! :D
No ale cóż... człowiek się uczy całe życie ;)
https://picasaweb.google.com/1015724257 ... eWM0IvIlAE
Dodam tylko, że buda, była w piachu, potem była przez "lakiernika" pomalowana podkładem!! a potem stała dwa lata w garażu.. kiedyś tam brat wypryskał na niej resztki kortaniny i tyle. Muszę jeszcze powyciągać z niej, co mi potrzebne (wahacz, zwrotnice ) A reszta pójdzie na żyletki, bo potrzebne miejsce, a Mama wyzywa, że złomowisko ma przed domem :) Więc jeżeli ktoś coś dla siebie wypatrzy, to za wspólnie wypite piwko, można powycinać :D
No ale cóż... człowiek się uczy całe życie ;)
https://picasaweb.google.com/1015724257 ... eWM0IvIlAE
Dodam tylko, że buda, była w piachu, potem była przez "lakiernika" pomalowana podkładem!! a potem stała dwa lata w garażu.. kiedyś tam brat wypryskał na niej resztki kortaniny i tyle. Muszę jeszcze powyciągać z niej, co mi potrzebne (wahacz, zwrotnice ) A reszta pójdzie na żyletki, bo potrzebne miejsce, a Mama wyzywa, że złomowisko ma przed domem :) Więc jeżeli ktoś coś dla siebie wypatrzy, to za wspólnie wypite piwko, można powycinać :D