VIII Zlotospot Kopalino 2012
Moderator: Golab
Nam nie pasuje 2 wrzesień bom w pracy, ale wszystkim nie dogodzisz więc jak coś to noł problem. W sobotę najwyżej wrócę rano do Gdyni na szychtę. Olać zimno, zróbmy tak żeby Kajtek mógł.
[ Dodano: 2012-08-14, 20:49 ]
p.s. dzisiaj też było zimno.
[ Dodano: 2012-08-14, 20:49 ]
p.s. dzisiaj też było zimno.
Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant.
jak na moje to jeszcze w poszłym niedoszłym :)
zlot będzie z motywem "atomowo-jądrowym", będzie także około rocznicowy oraz przemyśliwuję niespodziankę kulinarną ! :)
plan jest taki że może tak być że Gregu nie będzie mógł w piątek ze względu na długie godziny pracy (trzeba wziąć pod uwagę taką możliwość) ale ja mogę jak najbardziej, bo kończę normalnie jak człowiek ale nie wiem czy będę mieć osobisty transport ale jakby ktoś trójmiejski chciał zacząć w piątek to mogę dojechać do 3 city pksem i się zabierzemy razem ( przez Łęczyce po klucze).
zlot będzie z motywem "atomowo-jądrowym", będzie także około rocznicowy oraz przemyśliwuję niespodziankę kulinarną ! :)
plan jest taki że może tak być że Gregu nie będzie mógł w piątek ze względu na długie godziny pracy (trzeba wziąć pod uwagę taką możliwość) ale ja mogę jak najbardziej, bo kończę normalnie jak człowiek ale nie wiem czy będę mieć osobisty transport ale jakby ktoś trójmiejski chciał zacząć w piątek to mogę dojechać do 3 city pksem i się zabierzemy razem ( przez Łęczyce po klucze).