poszukuje trabanta
Moderator: Golab
poszukuje trabanta
witam,
tak jak w temacie, poszukuje trabanta w dobrym stanie (nie mam zbyt wiele czasu i warunkow na grzebanie ....)
niedawno przeprowadzilem sie do trojmiasta, dlatego uderzam na to forum !
mam nadzieje, ze w wakacje bede mogl posmigac swoim sprzetem, oby ;)
z gory dzieki za wszelkie informacje, namiary .... !!
buba
tak jak w temacie, poszukuje trabanta w dobrym stanie (nie mam zbyt wiele czasu i warunkow na grzebanie ....)
niedawno przeprowadzilem sie do trojmiasta, dlatego uderzam na to forum !
mam nadzieje, ze w wakacje bede mogl posmigac swoim sprzetem, oby ;)
z gory dzieki za wszelkie informacje, namiary .... !!
buba
to bylby moj pierwszy samochod, teraz smigam motocyklem, ale tez trampkiem
szukam czegos po 1990r., wolalbym kombi, ale sedan/limuzyna tez jest OK, chcialbym sie zmiescic w kwocie 3kpln, nie wiem czy jest mozliwe kupno trampka w dobrym stanie w takim limicie ....
jest troche ogloszen na alledrogo, jak cos mi sie mega spodoba - to bede podsylal z prosba o opinie
szukam czegos po 1990r., wolalbym kombi, ale sedan/limuzyna tez jest OK, chcialbym sie zmiescic w kwocie 3kpln, nie wiem czy jest mozliwe kupno trampka w dobrym stanie w takim limicie ....
jest troche ogloszen na alledrogo, jak cos mi sie mega spodoba - to bede podsylal z prosba o opinie
po '90 to pozostaje Tobie jeden rocznik czyli '91
więc jedynie 4T a z tym jeśli chodzi o blacharkę...... jeśli nie jest świeżo zrobiony to raczej zdrowy nie będzie.... mechanicznie może i sprawnego byś dostał...
jeśli jeszcze rok '90 Tobie pasuje to jakieś ostatnie sztuki 2T byś dorwał ale życzę Tobie z całego serca powodzenia w jeżdżeniu tym na co dzień... lepiej kulaj się owadem - taniej wyjdzie choć zimą trochę chłodnawo może być
jeśli jeszcze rok '90 Tobie pasuje to jakieś ostatnie sztuki 2T byś dorwał ale życzę Tobie z całego serca powodzenia w jeżdżeniu tym na co dzień... lepiej kulaj się owadem - taniej wyjdzie choć zimą trochę chłodnawo może być
Ja bede sprzedawal swojego, 1991 1,3 + GAZ. Troszke zostal podreperowany (nowe tarcze nawiercane i nacinane plus klocki, nowa chlodnica, nowe klosze H4 golf gladkie, to to co zdazylem zrobic jak bylem w Polsce na 2 tygodnie), ale trzeba by jeszcze kilka zeczy zrobic. Jedynym plusem jest to ze moge go sprzedac naprawde tanio bo jestem za granica.
Śróba