|
Sprzedam Lesia |
| Autor |
Wiadomość |
kemi
|
Wysłany: 2011-11-24, 16:17 Sprzedam Lesia
|
|
|
Smutno to pisać, ale niestety trzeba.
Sprzedam Lesia, stan większości znany, dodam, że na zaraz trzeba uszczelnić silnik i można śmigać, chociaż warto by zajrzeć do hamulców.
Na dłuższą metę do zrobienia podszybie (dodaję na podmiankę) i cała kosmetyka.
Dodaję wszelkie zgromadzone fanty (przygotowywałam się do remontu, jednak życie weryfikuje plany).
W ciągu ostatnich 2 lat włożyłam w niego przeszło 7tys (błagam, nie pytajcie dokładnie na co), ale autko otrzymało nowiutke całe zawieszenie, ma zrobioną blacharkę z tyłu, nowe kabelki WN, aku, lampki... wiele tego było i dokładnie już nie pamiętam co jeszcze (mała lista tutaj: Blog Lesia ), ma silnik 1.3, jest lekko obniżony. Jeździ ładnie na gazie i na benzynie (można by ciut wyregulować zapłon).
CENA: 1800,00 bez negocjacji. |
_________________ Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D |
|
|
|
 |
J.J.

Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Lip 2005 Posty: 3658 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2011-11-24, 16:24
|
|
|
| i jeszcze tłumik do roboty ;) |
|
|
|
 |
zolwik

|
Wysłany: 2011-11-24, 16:45 Re: Sprzedam Lesia
|
|
|
| kemi napisał/a: | | na zaraz trzeba uszczelnić silnik i można śmigać, chociaż warto by zajrzeć do hamulców. |
A co tam przecieka ? |
_________________ Bo trzeba ratować zabytki
Moja Ela http://trabantowy.prohost...opic.php?t=1547 |
|
|
|
 |
kemi
|
Wysłany: 2011-11-24, 16:54
|
|
|
| Hm, nie jestem specem, Michał by powiedział, który dokładnie uszczelniacz i co by trza wymienić, w każdym razie znaczy teren olejem. |
_________________ Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|