[wsio] bład w dowodzie
Moderator: Golab
[wsio] bład w dowodzie
witam mam pytanko czy da rade zmienic w urzedzie miasta wpis w dowodzie rejestracyjnym tzn poprawic blad modelu auta? bo mam literowke i jest problem z rejestracja autka z gory dzieki za odp. kobieta w okienku że ona niewie bo jest nowa i o 
Ostatnio zmieniony 2011-09-20, 20:04 przez eMTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam eMTi
Slow but Low...
Slow but Low...
można musisz mieć dokument tabliczke co kolwiek co stwierdza poprawne dane...
chyba że to błąd taqk oczywisty że nietrzeba dowodzi.....np błąd typu wv polo...
chyba że to błąd taqk oczywisty że nietrzeba dowodzi.....np błąd typu wv polo...
Ostatnio zmieniony 2011-09-20, 20:09 przez koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Trabiaktywny
też mieliśmy błąd w Ryśku. Dotyczył pojemności. Pojechaliśmy do stacji kontroli, pan przeczytał z tabliczki jaka pojemność , napisał na papierku dał stempel, papierek zaniosłam z powrotem do okienka i pani poprawiła i było git, bo na słowo nie chciała poprawić. U diagnosty kosztowało to ze 30 złotych.
"Caddy" a "polo" to nie literówka. Literówka to przykład, który dał Koko, np. VW a WV i coś takiego by się pewnie obeszło bez autorytetu stacji kontroli.
"Caddy" a "polo" to nie literówka. Literówka to przykład, który dał Koko, np. VW a WV i coś takiego by się pewnie obeszło bez autorytetu stacji kontroli.