Sprawną skrzynię do polówki pożyczę

kupię/przyjmę

Moderator: Golab

ODPOWIEDZ
kemi

Sprawną skrzynię do polówki pożyczę

Post autor: kemi »

Jak w temacie - potrzebna mi do pożyczenia sprawna skrzynia do polówki - oddam niebawem - potrzebuję przewieźć autko w miejsce metamorfozy a obecna skrzynia raczej tam nie dojedzie.

Koko - podobno Ty możesz poratować? Przy okazji - gdybyś rozbierał jakiegoś traba 1,1 to krzycz, będę potrzebować kilka fantów do Leszka!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Awatar użytkownika
eMTi

Post autor: eMTi »

jeśli Dobrze pamietam to mam cały silnik 1,1 ze skrzynią tylko sprzęglo było trup oddam to wszystko za przysłowiowe piwo. sprawdze czy jeszcze to leży i czy wmiare żywe i dam znac
Pozdrawiam eMTi

Slow but Low...
Awatar użytkownika
Greg

Post autor: Greg »

U Kajtka leżała kiedyś moja skrzynia, sprawna, tylko dwójka zgrzytała. Jeśli jeszcze jest to bierz.
Szanuj zieleń.
przemas601

Post autor: przemas601 »

Ja też mam i chętnie zamienię na coś % Leży w otominie
redips

Post autor: redips »

U Kajtka leżała kiedyś moja skrzynia, chyba sprawna, warczyburgowa. Jeśli jeszcze jest to bierz.
kemi

Post autor: kemi »

No chłopaki! to wybiorę się do Kajtka (jak znajdę dupowóz) i pożyczę jakąś :) jeśli nie będą podpisane to obu Wam zafunduję browarki! dziękuję za szybką odpowiedź!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D