A na Stenie Vision pływa Trabant!
Moderator: Golab
A na Stenie Vision pływa Trabant!
W ostatni weekend wzięłam moją Pelagią odwet na Szwedach za ich potop z XVII w. i proszę co wożą na jednym z promów... :D jak chcecie to wrzucę też kilka zdjęć Trabantów in Sweden, albo ogólnie relację z Nostalgii jak już ogarnę się po powrocie

Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
a tego to ja nie wiem :) ja miałam kiedyś bo dostałam drogą mailową, ale on się raczej nie upublicznia więc chyba nie znajdziesz go w necie. Możesz mi wierzyć na słowo, że jest prawie identyczna :) widziałam ją podczas 2 bielskiego rajdu syren i oczy mi wyszły z wrażenia ;)
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
żartujesz? zgapił i napisał mi maila, podesłał fotki i podziękował za inspirację ;) napisał coś w stylu, że jak zobaczył moją to zapragnął mieć taką samą tak mu się spodobała :)
I teraz są dwie takie! no ale tamta bardziej w kolorach przed remontem, moja podczas remontu dostała ciut inne barwy
I teraz są dwie takie! no ale tamta bardziej w kolorach przed remontem, moja podczas remontu dostała ciut inne barwy