Dzis u Trzomskich |
Autor |
Wiadomość |
czomscy
Czomscy x 4
|
Wysłany: 2011-06-18, 13:08 Dzis u Trzomskich
|
|
|
"Szanowny użytkowniku "Trabanta"
Gratulujemy Ci z okazji nabycia nowego samochodu "Trabant 1.1", życzymy wiele zadowolenia z naszego wyrobu i zawsze szczęśliwej drogi. "
Jeżeli ktoś nie ma jeszcze planów na dzisiejszy wieczór to zapraszamy do Rumi na
opicie nowego Trampka.
Miejsce: Rumia Towarowa 11 kl B mieszkanie 11 lub jeśli będzie więcej chętnych
Rumia Janowo Ul. Stoczniowców 2L mieszkanie 4, tam jest większy stół :)
I tu i tu jest bardzo blisko z dworca SKM, na Towarową 5 minut na Stoczniowców 10.
Pada deszcz więc może też odwołaliście grilla. Będzie nam miło jeśli wpadniecie.
Nie mamy numeru do wszystkich więc nie dzwonimy.
Czomscy
792 18 02 07 |
_________________ Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant. |
|
|
|
|
Kaszub
Kaszub
|
Wysłany: 2011-06-18, 14:00
|
|
|
Na którą godzinę się stawić?
Rozesłałem smski do ludziów których nr posiadam. Niestety ostatnio umarł mój telefon i wiele numerów straciłem.
ktoś zmotoryzowany się wybiera? chetnie się zabiorę ;)
Ogrodowe krasnale znowu będą mi się śniły :) |
|
|
|
|
czomscy
Czomscy x 4
|
Wysłany: 2011-06-18, 14:14
|
|
|
a nie wiem, 19:00? |
_________________ Ogrodowe krasnale żegnają żółte słońce odjeżdżające powolutku w nieznane, witając jednocześnie szarość poniedziałku w marcowo-kwietniowym garncu. Habemus Trabant. |
|
|
|
|
Pchela
|
Wysłany: 2011-06-18, 15:19
|
|
|
postaram się doczołgać |
|
|
|
|
czomscy
Czomscy x 4
|
Wysłany: 2011-06-18, 16:19
|
|
|
"GWE, Rumia, ul Towarowa 11, podjeżdżacie pod posesyjny szlaban, wciskacie 211, po chwili szlaban otwiera się, ew. co bardziej wskazane wysiadacie z eskaemki na stacji GWE Rumia, przechodzicie tunelem dworcowym na Towarową, wychodzicie z tunelu koło żabki, idziecie prosto 100mb aż po prawej zobaczycie szlaban pod którym przechodzicie, kierujecie się do budynku, parkingiem w lewo do klatki be, stukacie 11, po chwili otwierają się drzwi. coś to kom: 792 18 02 07, Czomski."
w ramach aktualizacji dojazdu: na 100 mb od żabki stoją znaki remontu, zakazy wjazdu, ja tu pilnuję, dobiegam do żabki w 5 sekund itp. itd, nie przejmuj się - między wykopami prowadzi dróżka dojazdowa do posesji dla mieszkańców |
|
|
|
|
zolwik
|
Wysłany: 2011-06-18, 16:22
|
|
|
O w mordę moi znajomi znajomi mieszkają w tym samym budynku
Z wielką chęcią bym podjechał , zobaczymy jak pogoda . |
_________________ Bo trzeba ratować zabytki
Moja Ela http://trabantowy.prohost...opic.php?t=1547 |
|
|
|
|
czomscy
Czomscy x 4
|
Wysłany: 2011-06-19, 02:16
|
|
|
Dziękuję. Za przybycie. A, i jeszcze jedno, jest trzecia, ale nie wytrzymałem, otwieram ostatnie Monte. Hop Hop! |
|
|
|
|
|