Nowy mój nabytek T2 72'
Moderator: Golab
Nowy mój nabytek T2 72'
Witam oto mała foto relacja transportu trabiego . Jak dostanę wenę to opiszę przygodę .
Pierwsza fota jak nas gonił

Pierwsza fota jak nas gonił
KajteK pisze:żółte są pompatycznym syfem ;-P
No cóż, zmienisz zdanie jak debil w czarnej megance zajedzie Ci drogę gadając przez telefon a hamowanie może niewiele pomóc... ja po ostatniej niedzieli poważnie zaczęłam się zastanawiać nad żółtymi dla Peli właśnie z powodu takich fiutów! Pisk opon, ucieczka na lewo i do tego konkretne zarzucenie autem byle nie wkomponować się w tył pajaca to średnie atrakcje... nie mówię już o tym, że jadący za mną musieli mieć równie dobry refleks, żeby mnie nie cmoknąć w zadek.
Generalnie - żółte to nie takie zło, trzeba tylko mądrze ocenić zalety i zagrożenia z nich płynące...
Co do autka - uwielbiam je :) mega pozytywnie mi się kojarzy i z radością zobaczę je w przyszłości w pełni blasku!
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
jak ktoś ci w dupę wjedzie musisz go przywrócić do stanu sprzed wypadku nie patrząc na koszta bo pokryje ci je ubezpieczalnia ;)
czytaj nie ma szkody całkowitej w przypadku wbicia się w tyłek jak to jest przy normalnych blachach ;) no chyba, że zaczniesz biegać po sądach jak kiedyś Zbyszek się bawił.
czytaj nie ma szkody całkowitej w przypadku wbicia się w tyłek jak to jest przy normalnych blachach ;) no chyba, że zaczniesz biegać po sądach jak kiedyś Zbyszek się bawił.
J.J. pisze:a czemu nie na kołach :) ?
Brak OC oraz uwalony aku do zera .
Już zarejestrowany na żółte nawet fajny nr. rej.
Plany to doprowadzić do stanu bdb , bo to tylko na zloty a nie do jazdy do pracy
No a żółte są złe hmm o tym można polemizować jak dla mnie super między innymi: nie płacisz oc jak stoi ,nie robisz badań co roku w zasadzie jak stoi to nie boli po kieszeni
Ee, za rok automatycznie nie musiałbyś płacić OC... Jak auto ma 40 lat, to z automatu, beż żadnych żółtych tablic masz prawo nie płacić OC, jak wóz jest nieużytkowany.
Maciej Kawka - AKM Sekcja Pojazdów Zabytkowych
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Wartburg 1.3 1991r. - GAA 3889
Renault 11 1986r. - GD 9854M
Fiat Uno 2001r. - GD 518EW
Twój to był tzw Polarweiß albo Pastellweiß :)
rali chyba wtedy jeszcze nie było :)
ogólnie jakiś brudnybiały :)
a czarne to deska, obudowa kolumny, wahacze, wozek, puszka powietrza, bak, mocowania baku i aku, obudowa silnika, pingwiny, drążek kolumny. kierownicowe drazki chyba czarne nie byly.
z resztą. http://www.trabant.cz/prospekty/
rali chyba wtedy jeszcze nie było :)
ogólnie jakiś brudnybiały :)
a czarne to deska, obudowa kolumny, wahacze, wozek, puszka powietrza, bak, mocowania baku i aku, obudowa silnika, pingwiny, drążek kolumny. kierownicowe drazki chyba czarne nie byly.
z resztą. http://www.trabant.cz/prospekty/