moim skromnym zdaniem powinienes kontynulowac ta zacna czynnosc sypania z tego wzgledu iz az ty ja zaczal i toc ty powinnien zakonczyc, wiec wstydu oszczedz i lej pan pukim nie nasiakniety
zacznij z łaski swojej używać polskich znaków (jeśli na interpunkcyjne Cię nie namówię), gdyż albowiem ma skromna osoba nie jest w stanie w pełni zdekodować przesłanie jakie Ty w swej całej wspaniałości pragnąłeś mi przekazać powyższymi swymi słowy
jednakowoż, pomijając nieczytelność Twych fraz, pragnę zwrócić Twą uwagę na ten nieistotny fakt, iż kontynuacja rozpoczętych czynów została popełniona, zatem zaprzestać przytaczania farmazonów i podźwignij ciężar jakim żem był Ciebie obdarował
Toc zwaracam honor moj wielmozny Panie, jak zes powiedzial tak uczynil, me slowa zaiste byly wypowiedziane w sposob lakoniczny i natraczywy, w sposob nie godny, nie na miare dzisiejszej wieczerzy.
Przepraszam ze moj kolekwializm i prosze o 5 batow
jako żeś okazał skruchę, mniemam iż szczerą, karą za Twe czyny nie będzie wspomniane 5 banów. jednakowoż kary Twa osoba nie uniknie gdyż zasłużoną ona jest. abyś doświadczył upokorzenia, Twe wątłe ciało zostanie w najbliższym czasie wystawione na 3 (słownie trzy) sekundową naganę wzrokową i to w dodatku na widoku publicznym. mam nadzieję, iż sprawi to, ze następnym razem zastanowisz się po wielokroć nim popełnisz czym podobny powyższemu