Pyrkomania 7 - 29 IV - 3 V 2011 - Lusowo/Poznań
Moderator: Golab
ja chyba odpadam ale jeszcze się nie określam na 100%. z jednej strony brak wolnego, z drugiej brak kasy... a ceny nieciekawe na zlocie
jeśli będzie 2 pasażerów to przegonię Lesia może, ale to jeszcze uzgodnimy bliżej majówki...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Golab pisze:jak 3 to jeszcze wiecej kasy ;p to wtedy 500 PLN od pelnego samochodu, jezeli chcesz domek ;p
no way, jeśli już to wymiot ale też drogo... no nic, się okaże ale generalnie drożyzna...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
ustalmy jakąś godzinę wyjazdu plis ;) ja prosiłam o opóźnienie w sobotę rano, ale pozmieniały mi się plany i generalnie od ok. 2-3 w nocy jestem zwarta i gotowa do wycieczki ;) czekam na info kiedy ruszamy i gdzie zbiórka! no i kto śmiga ostatecznie!?!