|
zwrotnice 1.1 / pompa |
| Autor |
Wiadomość |
luki.kl
|
Wysłany: 2011-04-23, 19:10 zwrotnice 1.1 / pompa
|
|
|
kupie zwrotnice z traba 1.1 Polo moga byc bez tarcz bez zacisków, w dobrej cenie dwie szt,
kupie pompę hamulcowa z trab 601 wraz ze zbiorniczkiem.
mogę się wymienić za jakeis części :
http://trabantowy.prohost...p?p=18008#18008 |
|
|
|
 |
Kaszub
Kaszub
Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 28 Lut 2007 Posty: 371 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2011-04-23, 21:23
|
|
|
luki.ki sorki ale Cie nie znamy, jesteś właścicielem 2-ch Trabów, czy handlarzem który za grosze skupuje Traby od dziadków i wysyła do Niemiec?
Jeśli potrzebujesz części, polecamy www.motirex.pl
Mamy części, które oddajemy, wymieniamy albo odsprzedajemy po kosztach Trabanciarzom. Przyjedź na nasz spot, przedstaw się, pogadamy zobaczymy.
Pozdrawiam,
Kaszub |
|
|
|
 |
luki.kl
|
Wysłany: 2011-04-24, 08:32
|
|
|
| Kaszub napisał/a: | | luki.ki sorki ale Cie nie znamy, jesteś właścicielem 2-ch Trabów, czy handlarzem który za grosze skupuje Traby od dziadków i wysyła do Niemiec? |
heh, bylem właścicielem jednego 1.1, niestety poszedł na części... silnik jeździ w buggy, zwrotnice właśnie do buggy potrzebuje ;) (jakktos chce zobaczc jak to wyglada zapraszam na PW)
a pompę hamulcową jako ze jest razem ze zbiorniczkiem ( przynajmniej tak mi sie wydaje) potrzebuje do lawety robie hamulec najazdowy i ta mysle ze da rade napędzić 4 cylinderki :)
Co do spotu no to troszkę jest to utrudnione... Jestem z Rzeszowa :/ w Gdyni raz w zyciu byłem na tamtych wakacjach :)
A na forum zarejestrowałem sie wlasnie w celu kupna tych paru rzeczy ktore potrzbuje i sprzedazy moich pozostałosci ;)
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|