Trabant Jedna,Jedna
Moderator: Golab
wiesz-nie chcę żeby ktoś po zakupie spotkał mnie na spocie i powiedział, że sprzedałem mu Traba z progami wspawanymi tył do przodu
chłopak pyta to mu mówię jak sprawa wygląda...
[ Dodano: 2011-04-14, 16:57 ]
dziś ogarnąłem nieco wnętrze i takie rzeczyznalazłem... a drugie zdjęcie pokazuje jak ładnie poniszczyłem jeden z moich wspaniałych szklanych kierunków
[ Dodano: 2011-04-14, 16:57 ]
dziś ogarnąłem nieco wnętrze i takie rzeczyznalazłem... a drugie zdjęcie pokazuje jak ładnie poniszczyłem jeden z moich wspaniałych szklanych kierunków
-
quadscooty
-
quadscooty
co do blachy to jeszcze brak mocowań przedniego zderzaka, zwłaszcza z prawej strony - całość trzyma się na patentach i nadziei, że nie spadnie pod koła (jak w pewnym Białku
)
a co do reszty - jest nieco bajzlu w kablach, ale do ogarnięcia myślę w jedną dobrą Sobotę. mechanicznie do zrobienia tylne hamulce, do wymiany pompa wody, oraz trzeba by zrobić jakąś magię z wałkiem rozrządu ponieważ uszczelniacz do koła pasowego nie trzyma oleju z powodu samoczynnej zmiany wymiarów
. Problem stanowią też gniazda na łożyska tylne gdyż najprawdopodobniej są wybite i średnio raz w sezonie trzeba wymieniać komplet tylnych łożysk.
a co do reszty - jest nieco bajzlu w kablach, ale do ogarnięcia myślę w jedną dobrą Sobotę. mechanicznie do zrobienia tylne hamulce, do wymiany pompa wody, oraz trzeba by zrobić jakąś magię z wałkiem rozrządu ponieważ uszczelniacz do koła pasowego nie trzyma oleju z powodu samoczynnej zmiany wymiarów
Qbs - sprawa wygląda tak, że pewnie i pojeździ więcej niż te trzy zlotowe miesiące
tylko co jeśli coś się mu jednak odwidzi
zbyt mocno Ciebie lubię alby wypożyczać Tobie taką niewiadomą
a poza tym to czym ja na ewentualne zloty będę jeździł
nawet lawety nie mam skąd pożyczyć, żeby Dziadygę zabrać na wycieczkę