Koszulki - zapisy wstępne.
Moderator: Golab
Kemi? wystąpimy w nich na rajdzie w Mogilnie? :)
ps. chłopaki, Kemi szuka pilota! już zgłaszać się!! i może nawet wziąć załogę czyli nie tylko pilota ale osobę towarzyszącą. (Kemi robię ci PR, może to zachęci do uczestnictwa w profesjonalnej i naprawdę super imprezie, a na dodatek najfajniejszą Syreną w Polsce a w połączeniu z taką kierowniczką to już w ogóle lans i czad i cool
wszystkie tiry na CB się oglądają)
ps. chłopaki, Kemi szuka pilota! już zgłaszać się!! i może nawet wziąć załogę czyli nie tylko pilota ale osobę towarzyszącą. (Kemi robię ci PR, może to zachęci do uczestnictwa w profesjonalnej i naprawdę super imprezie, a na dodatek najfajniejszą Syreną w Polsce a w połączeniu z taką kierowniczką to już w ogóle lans i czad i cool
Koszulki będą dzisiaj u mnie :) niestety nie wiem o której, więc odbiór najwcześniej jutro bo jestem na maksa zabiegana :(
Emi - oczywiście, że w nich wystąpimy! to był mój główny motyw przy zamawianiu - chciałam ją mieć na Mogilno
stąd całe zamieszanie i powrót do tematu koszulek w ogóle
Jak już będą to od razu napiszę co i jak
i na koniec:
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA EMTI'ego DZIĘKI KTÓREMU JESTEM BOGATSZA O 2 NIEPOTRZEBNE KOSZULKI - POKAZAŁEŚ, ŻE INTERESY Z TOBĄ TO WIELKI BŁĄD I NIE NALEŻY CIEBIE TRAKTOWAĆ POWAŻNIE...
Jeśli ktoś chętny na czarną XL męską z białym nadrukiem to krzyczeć
jak nie to pewnie pójdą w Polskę ;)
Emi - oczywiście, że w nich wystąpimy! to był mój główny motyw przy zamawianiu - chciałam ją mieć na Mogilno
Jak już będą to od razu napiszę co i jak
i na koniec:
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA EMTI'ego DZIĘKI KTÓREMU JESTEM BOGATSZA O 2 NIEPOTRZEBNE KOSZULKI - POKAZAŁEŚ, ŻE INTERESY Z TOBĄ TO WIELKI BŁĄD I NIE NALEŻY CIEBIE TRAKTOWAĆ POWAŻNIE...
Jeśli ktoś chętny na czarną XL męską z białym nadrukiem to krzyczeć
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
Ja się nie nerwuję, ale lubię jasne sytuacje dlatego dla mnie Emti jest skreślony i już. Myślę, że dobrze jak inni zobaczą jego podejście i wyciągną wnioski dla siebie. To nie jest kwestia kasy tylko zwyczajnej ludzkiej uczciwości.
Gołąb - podam Ci nr firmowy, bo tel mi umiera...
Gołąb - podam Ci nr firmowy, bo tel mi umiera...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
kemi, a masz jeszcze tą XL w najlebszych kolorach?
Ostatnio zmieniony 2011-04-06, 09:25 przez koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Trabiaktywny
koszulki są! :) J dzisiaj odbiera ode mnie a Wy od niego :)
Nie oglądałam ich, bo nie ogarniam się dzisiaj zupełnie... widziałam tylko, że kolor żółty jest bardzo blady i mi się nie podoba :P
ps. nie dzwońcie do mnie bo telefon mi zwariował
Nie oglądałam ich, bo nie ogarniam się dzisiaj zupełnie... widziałam tylko, że kolor żółty jest bardzo blady i mi się nie podoba :P
ps. nie dzwońcie do mnie bo telefon mi zwariował
-
tomecki