Koszulki - zapisy wstępne.
Moderator: Golab
EMTI bardzo prosimy o wpłatę...
coś długo ten Twój obiecany przelew idzie...
[ Dodano: 2011-03-29, 13:32 ]
Właśnie rozmawiałam z wykonawcami - koszulki będą za tydzień, najpóźniej w środę. Czyli pewnie od czwartku będziecie mogli odbierać.
EMTI dalej proszę o wpłatę... termin minął prawie tydzień temu...
[ Dodano: 2011-03-29, 13:32 ]
Właśnie rozmawiałam z wykonawcami - koszulki będą za tydzień, najpóźniej w środę. Czyli pewnie od czwartku będziecie mogli odbierać.
EMTI dalej proszę o wpłatę... termin minął prawie tydzień temu...
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
haski pisze:ale daj mu przeżyć
Skoro mamy tylu obrońców EMTIego to nic tylko złóżcie się na jego zamówienie... nie chodzi już nawet o kasę, tylko o zasady, które były jasne i należało ich przestrzegać... nie bawi mnie proszenie o własną kasę 10 razy...
EMTI o przelewie pisałeś już kilka razy, może pora go zrobić?
Syrenki kochaj, kochaj, kochaj, kochaj, kochaj i piesc... w Syrenach kochaj, kochaj, kochaj, kochaj forme i tresc :D
oczywioza żartowałem
z ciekawości jaki to l?
jak by sie emti nie zreflektował to może zżuta i wymiana na koszulki z innych grup trabeksowych dogadać sie z jakimś miejscem typu daily zrobić nashą loże i kolekcjonować trofea...
z ciekawości jaki to l?
jak by sie emti nie zreflektował to może zżuta i wymiana na koszulki z innych grup trabeksowych dogadać sie z jakimś miejscem typu daily zrobić nashą loże i kolekcjonować trofea...
Ostatnio zmieniony 2011-03-30, 22:28 przez koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Trabiaktywny
cóż, uczymy się na błędach... innym radzę uczyć się na naszych potknięciach i wyciągnąć wnioski odnośnie wszelkich interesów z kolegą Emti...
A propo koszulek: logo będzie wielkości A4 na klacie - dzisiaj ustalałam szczegóły
A propo koszulek: logo będzie wielkości A4 na klacie - dzisiaj ustalałam szczegóły